Lifestyle

Obsessed By Beauty L’Oréal

By  | 

Obsessed By Beauty L’Oréal

Vandaag was de FW’16 presentatie van L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline en essie. Het event werd gehouden op een zeer bijzondere locatie, namelijk in het huis van Bibi v/d Velden. Bibi is sieraden ontwerpster en beeldhouwster . Ik moet zeggen dat haar huis er spectaculair uitzag.

Bij binnenkomst keken mijn schoonzus en ik onze ogen uit. Wat een groot pand, en wat een keuken! De styling was gedaan door Danie Bles. De hele huiskamer/zoldervloer was omgetoverd tot een walhalla van make-up met verschillende gezellige hoekjes waar je je kon vertoeven. Je kon je nagels laten doen met de Essie nagellakjes. Als je wat wilde eten dan was er een ontbijtbuffet met lekkernijen. En om alles bij het Gold Obsession thema te houden waren de etenswaren  versierd met gouden snippers!Oh en als je een handmassage, een dag make-up je, of een maskertje wilde, dan was dat ook mogelijk.

Obsessed By Beauty L’Oréal

Ik heb diverse nieuwe producten gespot. Zo had je uit de lijn ‘Obsessed by Beauty’ de highlighters die bij iedere huidskleur passen. De classy make-up collectie vol met goud tinten. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte eyeliner met goud erin. Ook spotte ik 6 lipsticks in rood en roze tinten met goudaccenten en een gouden topcoat.

Obsessed By Beauty L'Oréal

Teint trends 

Ik had niet zoveel tijd, maar wilde wel graag de nieuwe Master Contour van Maybelline uitproberen. Ik heb mezelf gecontoured met deze wonder stick (2 in een). Zoals je ziet lijkt het net of ik geen make-up op heb. Het zit hem vooral in de wangetjes. Precies boven de jukbeenderen heb ik de True match liquid highlighter van L’Oréal gezet. Daarna heeft de visagiste mijn ogen nog heel low profile opgemaakt met de the blushed nudes van Maybelline.  Niet te veel toeters en bellen deze keer, aangezien ik nog afspraken heb en er niet uit wil zien of ik net uit een fotoshoot ben gestapt. Ik ben er erg tevreden over.

Obsessed By Beauty L'Oréal

Nagellak

De nagellakjes van de Essie seasonal collection zagen er eg leuk uit en ik koos voor 2 kleuren. De blauwe 402 en de roze 404. Ik heb er een gel topcoat (zonder lampje) overheen gekregen en ben benieuwd hoelang het gaat blijven zitten. Maar dat horen jullie later dus van me. Al met al een bijzondere ervaring en een gezellig event.

babkkhe

Ik ga weer even verder! Fijne dag allemaal en tot de volgende blog

XOXO

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.