Kinderen

Oh Yeah Baby

By  | 

Oh Yeah Baby

Ik ben zo blij om met jullie te kunnen delen dat er een broertje of zusje op komst is voor Noah. Noah is nu 4 jaar en gaat sinds kort naar school. Hij kan dus nog even rustig wennen aan zijn nieuwe schoolschema, voordat de baby komt.  Iedereen die ons een beetje kent weet dat we graag meerdere kinderen willen, en nu komt er hopelijk als alles goed gaat een 2e aan. Oh Yeah Baby

Express

Ik heb het expres heel lang voor me gehouden, omdat ik me zeer bewust ben van wat er allemaal nog mis kan gaan in de tussentijd. We hebben alle echo’s gehad en alles zag er goed uit. Na 6 maanden begon mijn buik pas echt te groeien. Ervoor heb ik  eigenlijk nog gewoon alles kunnen doen, zonder dat iemand het zag. Ik was wel moe hoor. Poeh Poeh.

Ik ben al een tijdje bezig met babyspulletjes/babykamertje enz dus hou de blog in de gaten als je wilt weten wat voor goodys ik allemaal heb geshopt. O ja en of het een jongetje of meisje wordt? Dat maak ik volgende maand bekend!
XOXO en Oh Yeah Baby

3 Comments

  1. Myrthe

    januari 26, 2015 at 6:40 pm

    Wauw, wat een gaaf nieuws! Gefeliciteerd met je zwangerschap:) Ik ben ook zwanger van de 2e en mijn zoontje is ook net 4, ideaal inderdaad;) Fijne zwangerschap!

  2. Pingback: besparingstips 2015

  3. Pingback: persoonlijk-verhaal

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.