Roddelfabriek

Olcay Gulsen vriend

By  | 

Olcay Gulsen vriend

Olcay Gulsen is wat mij betreft wonderwoman. Ze heeft het allemaal: Ze is knap, slank, rijk, ze ademt fashion en is mega succesvol. Ik heb wel eens in interviews met haar gelezen dat ze er alleen geen gezonde levensstijl op nahoudt en dat ze een fastfood verslavende schoorsteen is. Dus op haar gezondheid na is ze echt een voorbeeld wat mij betreft. Aan dit succesvolle bestaan zit natuurlijk wel een schaduwkant. Die trein van hard werken blijft maar gaan en gaan en soms kun je dan niet meer genieten. Dit overkwam super OJ bij de opening van haar stores in Hongkong. Daar merkte ze dat het haar niets deed en zelf wist ze ook wel dat er dan iets niet goed zit. Het hele interview kun je HIER lezen.

Olcay Gulsen Vriend

Op haar instagram staat een leuke foto van haar met haar vriend Frans Ghazi. Frans Ghazi werkt in de voedselindustrie en werkt al vanaf zijn 12e bij zijn vader. Het koppel is nog niet getrouwd en kinderen hebben ze ook niet, maar die zou mevrouw Gulsen wel graag willen. Zo las ik in een ARTIKEL uit 2012 dat ze de kriebels heeft. Olcay is nu 37. Ik hoop dat deze droom voor haar werkelijkheid wordt. Ik gun iedereen die dat wil kindjes. Dat geeft zoveel rust, plezier en innerlijke rijkdom. En als ze al een dochtertje krijgt dan kan ze geheel gekleed in mama’s fashion.
beroep frans ghazi

Frans Ghazi INSTAGRAM: @mrfransome

Olcay Gulsen over het delen van selfies op instagram
In gesprek met BN de Stem vertelt Olcay:

Ik vind het enorm leuk jonge meiden daarin te zien op sociale media, maar ik voelde me er zelf op een gegeven moment de oudere zus in. En niemand wil eruit zien als de oudere zus.”

Daarom doet ze niet meer mee aan de internethype om constant maar selfies en outfits te posten. Olcay neemt wat meer rust in haar leven. Er zal geen voorjaarsshow te zien zijn van haar merk en ook gaat ze wat minder op zakenreis en wat meer genieten van haar dierbarenen vriend.

Olcay Gulsen Instagram
Maak je maar geen zorgen. Ze heeft nog steeds instagram en post alleen maar mooie en inspirerende foto’s. Je kunt haar vinden onder haar bijnaam: @superolcay

Instagram groei OLCAY GULSEN

2016
superolcay

2018

olcay gulsen instagram groei

 

Supertrash in Breda
Wat begon als de droom van een jong meisje, werd een van de grootste modemerken in fashion, niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Met stores en verkooppunten in meer dan 16 landen werd SuperTrash een wereldwijde mode hit. Binnenkort wordt er een nieuwe ST geopend in Breda. Het team van Olcay is superdruk met het design. Zo te zien wordt de nieuwe store net zo stijlvol en elegant als Olcay zelf.

olcay gulsen breda

Ik ben in ieder geval fan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.