Lifestyle

Op zoek naar een Beter Bed

By  | 

Op zoek naar een Beter Bed

Het is tijd voor een nieuw bed! Wij hebben ons oude bed al jaren en het is echt aan vervanging toe. Wij hebben nu gewoon een normaal bed maar we willen eigenlijk over op een boxspring. Ik ben een beetje online gaan kijken en kwam al gauw uit bij beter bedHet leek me leuk om mijn ervaring online met jullie te delen dus heb ik eerst even met het hoofdkantoor gebeld om te vragen of het oke was dat ik een review ging schrijven. Ze waren meteen net zo enthousiast als ik en in ruil voor de samenwerking mocht ik met korting een bed komen uitzoeken.
Binnen een paar dagen hadden mijn man en ik een afspraak gemaakt en zo waren we dus onlangs in de showroom van Beter Bed in Amsterdam.

beterbed beterbed

Showroom
Als je binnenkomt zie je meteen overal bedden. Het ene nog mooier dan het ander. Er zijn verschillende boxsprings in diverse maten en kleuren. Er is zoveel keus! Daar hou ik van. Er kwam een deskundige adviseur naar ons toe die  zich netjes aan ons voorstelde en ons daarna de ruimte gaf om alles zelf uit te checken. Ondertussen kregen we wat te drinken terwijl we een tweede rondje door de showroom maakten.

beter bed amsterdam beter bed amsterdam

Advies op maat
Wat was er een uitgebreide collectie! We gingen aan tafel zitten met onze adviseur en we bespraken met hem wat welke wensen we hadden. Dat we een boxspring wilden was zeker. Maar verder dan dat kwamen we niet. Gelukkig wist de adviseur ons precies de juiste vragen te stellen om zo een goede keuze te maken. Eerst moesten we bepalen wat voor maat boxspring we wilden. We hebben nu een giga bed van 2.00 m bij 2.20 m en we wilden in ieder geval iets kleiner. Een bed van 1.80 m bij 2.00 m bijvoorbeeld. Zo kun je tenminste om je bed heen lopen als je het wilt opmaken, in ons geval kon dat met het oude bed niet, dat besloeg een oppervlak van muur tot muur.

Daarna moesten we eens nadenken over de kleur. We wilden beide een donkere kleur, maar geen zwart. Antraciet leek een mooie middenweg. En dan wel of geen nachtkastje AAH!! Lastig hoor al die beslissingen. Gelukkig was onze adviseur zeer behulpzaam en gaf ons steeds meerdere opties en vertelde ook elke keer wat het voor of nadeel van een bepaalde keuze was. Het lastigste vond ik nog het hoofdbord. Moest die dik of dun of hoog of laag. Uiteindelijk kwamen we er wel uit, want de sortering bood alle mogelijkheden. We hebben gekozen voor een hard matras. Dit vinden wij lekkerder liggen en dat is ook goed voor de ondersteuning van je rug. Ook hebben we nog een dekmatras gekozen zodat je geen gleuf  in het bed krijgt.

.beter bed amsterdam

Koffie en zoveel opties
Ik dacht dat we klaar waren, maar nu begon de challenge nog echt. Een kleur uitkiezen is niet genoeg, want er is een enorme verscheidenheid aan tinten antraciet. Ook kun je nog de beddenstof uitkiezen, bijvoorbeeld een leren of suède bedstof, waarin ook weer een keur aan varianten beschikbaar was. En als klap op de vuurpijl waren er nog meer besluiten te nemen zoals het bekijken van een heel assortiment beddenpootjes en nog veel meer opties waar ik jullie verder niet mee ga lastig vallen.

beter bed extra

Keuze gemaakt
Bij een nieuw bed hoort ook een molton en hoeslakens. Ja onze kussens zijn ook zwaar verouderd en onze dekens zijn ook echt wel aan vernieuwing toe. 3 koppen koffie later waren we eruit. We hebben hopelijk de juiste keuze gemaakt en we hoeven nog maar een weekje te wachten totdat onze eigen gekozen boxspring geleverd wordt! Ik vind het super spannend en kan echt niet wachten!Welk bed we hebben gekozen? Dat hou ik nog even spannend!! Stay tuned.
beter bed amsterdambeter bed Amsterdam

Next Blog ( Soon Online)

Mijn nieuwe bed van Beter Bed

1 Comment

  1. Pingback: Beter Bed Review 2016 - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *