Lifestyle

Opmerkelijke badkamertrends 2021

By  | 

Opmerkelijke badkamertrends 2021

Opmerkelijke badkamertrends 2021. Als je echt iets moois wilt maken van je badkamer dan moet je deze blog even lezen om je te laten inspireren. Ik zie altijd zulke opmerkelijke badkamer trends voorbij komen. Het bizarre is dat de trends echt blijven veranderen. Je ziet goud bijvoorbeeld heel erg terug in de trends maar ook groen. Daarnaast is een compleet zwarte badkamer ook heel modieus en kan ene geheel witte badkamer echt niet meer.

Unieke plaats voor je douche

De inloopdouche kun je ook verplaatsen naar je slaapkamer. Als je wilt dat de douche een echte eyecatcher wordt dan zet je deze bijvoorbeeld naast je bed zoals op deze foto. Je kunt hem ook wegwerken achter een inloopkast of achter een wand achter je bed. Heerlijk toch om zo uit je bed te rollen richting de douche?

Inloopdouche gespot op badkamerdepot.be

Keep it simpel en minimalistisch

Een andere voorkomende trend is de minimalistische trend. Alles is mooi afgewerkt. De kraan is bijvoorbeeld geen gewone kraan, maar weggewerkt in de muur. Daarnaast is ook het badkamermeubel heel minimalistisch. Dit is natuurlijk niet te doen als je een gezin hebt, maar staat wel erg mooi als je alleen woont of als je dit in de logeerkamer initieert.

badkamer meubel minimalistisch

Werk je kraan weg in de muur

Gouden kranen en gouden greepjes zijn een absolute badkamer trend op dit moment. Ik schreef er net al een beetje over maar kranen werk je dus weg in de muur. Alles moet er clean uitzien en minimalistisch. Het liefst geef je je badkamer iets mee wat dicht bij de natuur ligt qua look.

Opmerkelijke badkamertrends 2021
gespot op badkamerdepot.be

Natuurlijke houtlook badkamer

Ik heb al vaker geschreven over de natuurlijke look in de badkamer. Vroeger kon je je bijna niet voorstellen dat iemand hout zou gebruiken in de badkamer. Laat staan dat ze iets zouden bedenken wat geen hout is, maar er wel uitziet als hout. Neem bijvoorbeeld de Ibiza Oak set zoals op deze afbeelding. De set bestaat uit een onderkast en een bijpassende wastafel die gezamenlijk een fraai geheel vormen. De onderkast heeft een afwerking in de kleur washed oak (hout), terwijl de wastafel een mat zwarte kleur heeft. Zo zie je maar interieurtrends zijn niet te voorspellen.

badkamer meubel zwart met lichthout
badkamer meubel zwart met lichthout

Vergeet de vloer niet en maak het bijzonder

In deze trend mag het allemaal wel wat bijzonderder. Denk aan houtlook tegels die bijvoorbeeld in een visgraatpatroon worden gelegd. Of een extreem groot rond bad. Of wat dacht je van witte en koperen kranen? Je kunt ook gebruik maken van kleine tegeltjes en grote tegels die elkaar afwisselen. De stijl heeft geen vast vorm. Wat ik zelf leuk vind zijn mozaïek tegeltjes als rand gebruiken voor bijvoorbeeld het zwevende toilet. Deze trek je dan door tot bijvoorbeeld een streep op de muur. Ik kan hier nog heel lang over doorgaan maar het zit er weer op voor nu. Hopelijk heb je iets aan deze blog: opmerkelijke badkamertrends 2021. Tot de volgende.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.