Beauty

Orogold Amsterdam

By  | 

Orogold Amsterdam
Laatst waren we met Life Is Beautiful bij Orogold in Amsterdam. Orogold is een huidverzorgingslijn die werkt met puur goud. Denk hierbij aan maskers, crèmes, scrubs, oog-verzorging en natuurlijk is er ook een complete lijn voor de mannen.

Waarom Orogold Amsterdam?
Goud schijnt heel goed te zijn voor je huid. Cleopatra baadde vroege in ezelinnen-melk en gebruikte maskers van goud.  Tegenwoordig weten we hoe belangrijk het is om je huid goed te verzorgen. Als je kiest voor een product is het goed om te weten wat er in zit. Ons lichaam bestaat uit 2/3e water. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een product waar ook water in zit. Ook zijn vitamines essentieel voor de huid zoals vitamine C. En persoonlijk vind ik het belangrijk dat producten niet zijn getest op dieren en parabeen vrij zijn. Orogold voldoet aan al deze eisen en het is een mooi, luxe merk.

orogold Amsterdam

Orogold Amsterdam

Wij hebben een interview gedaan met de super knappe en sympathieke Nonna en haar alles gevraagd wat we wilden weten over deze gouden producten. Ook  waren we benieuwd naar het gouden masker.  In deze clip zie je ook 2 van mijn favo modellen voorbij komen. Jan Veenstra een aanstormend talent waar jullie nog veel van gaan horen en mijn Tunesische vriendin Charazad.

Bestand_007 (2)orogold amsterdam

Ben je benieuwd naar de producten van Orogold en hun Salon in Amsterdam? Bekijk dan hier het filmpje.

Meer werk van mij? Check Mounira Mansour werk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.