Beauty

OxY Extentions

By  | 

OxY Extentions
We willen allemaal wel eens een vollere of langere bos haar. Omdat je haar in één nacht toch geen 10 centimeter blijkt te zijn gegroeid tot halverwege je rug en geen enkele shampoo je futloze lokken van dansend volume lijken te kunnen voorzien… Of gewoon om het een boost te geven zodat je een rode loper waardig kapsel hebt voor die upcoming party. En gelukkig heb je daar geen toverstaf voor nodig, want hair extensions bieden op zo’n moment uitkomst! 

Nog geen ervaring met OxY Extentions? Dan lees je in deze blog waar je op moet letten. 

Wat zijn hair extensions 
Hair extensions zijn plukken haar die je in je eigen haar kunt bevestigen zodat je haar voller of langer lijkt. Je hebt extensions in heel veel kleuren, in verschillende lengtes, met en zonder krul en van echt of fake haar. Persoonlijk heb ik een voorkeur voor echt haar. Die zijn mooier, natuurlijker en je kunt het gemakkelijk stylen.

Hoe het werkt
Je hebt extensions die je semi-permanent in je eigen haar kunt laten bevestigen, daarvoor zijn verschillende technieken zoals weaves, hierbij worden de matten in je haar genaaid, en lijm- of wax-extensions. Doordat je haar natuurlijk groeit moet je dit wel regelmatig onderhouden. Maar voor een tijdelijk effect heb je hele mooie clip in extensions, bijvoorbeeld die van OxY extentions. Die klik je heel makkelijk in je haar en geven een fantastisch effect!

OxY Extentions

Hoe kies je de kleur?
Kijk goed naar de kleur die je haar heeft en kies een kleur die daar zo dicht mogelijk in de buurt komt voor een natural look. Ben je er niet helemaal zeker van welke kleur het beste bij je past? Laat je dan adviseren, want de verkeerde kleur extentions in je haar wil je echt liever niet, believe me.

Lang of kort?
Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf! Extentions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en het is dus helemaal je eigen keuze hoe lang je gebruikt. Het is wel aan te raden om een lengte te kiezen die de lengte van je eigen haar benaderd. Je kunt je wel voorstellen dat een groot verschil van je eigen haar en de inzetstukken er toch een beetje raar uit zal zien… En dan is dat effect a la Beyoncé ver te zoeken hoor, kan ik je vertellen!

Stijl of krul?
Als je kiest voor extentions van echt haar (wat ik zeker zou doen omdat het gewoon echt veel mooier is!) dan kan het net als je eigen haar krullen en stylen. Gewoon zoals je met je eigen haar ook doet. Wel is het dan van belang om je krul- of stijltang niet al te heet te zetten en altijd een heat protect product te gebruiken. Dan blijven de haren langer mooi. O, en je kunt ze na een avondje zweten op de dansvloer gewoon wassen, dus dat is ook heel erg prettig.

Wil jij dus voor een party, een event, een bruiloft of gewoon op een doordeweekse kantoordag een mooie volle bos haar? Dan kan ik je echt aanraden om een set clip in extentions aan te schaffen. Het aanbrengen van de matten heb je zo onder de knie en de haren zijn niet van echt te onderscheiden. I love it! <3

OxY Extentions

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.