Kinderen

Party4kidzs ervaring

By  | 

Party4kidzs ervaring
Voor Noahs sweet 5 verjaardag heb ik Party4kidzs ingeschakeld. Het leek ons leuk als er een Minion aanwezig zou zijn op zijn feestje en we wilden iemand die de kinderen leuk kon schminken.

Waarom Party4kidzs?
Ik zag op facebook steeds leuke foto’s voorbij komen. Ze zijn erg populair en ik las alleen maar positieve reacties. Doordat we zelf erg druk waren met de andere voorbereidingen vond ik het wel fijn dat zij dit op zich zouden nemen. Je kunt namelijk wel een schminker of iemand in een pak inhuren, maar wie zegt dat ze die dag wel komen opdagen? Ik heb liever dat een bedrijf dan verantwoordelijk is. Als er op de dag iemand ziek is of niet komt opdagen dan zorgen zij voor een vervanger en hoef je dat zelf niet te doen. Dus bij deze mijn Party4kidzs ervaring

De Minion
Noah is gek van de Minions en het enige wat ik hem vertelde was dat er een special guest aanwezig zou zijn. Noah vroeg steeds: Wie is het nou? Dus ik zei steeds: Dat is een verassing! Maar iemand die jij heel goed kent van TV.

party4kidszParty4kidzs ervaring
Toen we aankwamen op het feestje stond de Minion hem op te wachten. Noah was compleet overdonderd. Hij wist even niet wat hij moest doen of zeggen. Maar toen de Minion hem een High-five gaf was mijn zoontje helemaal ontdooid en gingen we met hem op de foto. Alle kids gingen met onze special guest op de foto en de hij danste lekker mee met de kinderdisco. Erg leuk! Ze hebben ook andere figuren die je kunt inhuren zoals: Frozen Elsa, Frozen sneeuwpop, Spiderman, Micky en Minnie Mouse e.d
party4kidsz

Schminken
De Schminkster was erg  lief en professioneel. Ze was ook lekker snel want binnen NO TIME waren alle kinderen vakkundig geschminkt.

Wij hadden als dresscode: Kom verkleed

Dus de meeste kids kozen voor de superheld(/in) waar ze in verkleed waren. Zo hadden we o.a Batman, Spiderman, Ironman, Elsa en nog velen andere figuren rondlopen. Wij hadden gezorgd dat er een tafel klaar stond en stoelen en that’s it. Zo fijn als je op de dag zelf nergens naar hoeft om te kijken en gewoon te genieten.
Party4kidzs ervaring

16606_1658625914411503_7903434109199202747_n

Diensten
Ik ben erg tevreden over de diensten van Party4Kidzs. Ze waren op tijd, waren vriendelijk en professioneel en er was ook leuk persoonlijk contact. Ze stuurden me zelfs nog een appje en wat foto’s na. Naast het Schminken en de verhuur van tekenfilmhelden verzorgen ze ook de sweettables.
party4kidsz

Party4Kidzs is druk bezig met het bouwen van hun website, dus voor nu zijn ze te vinden op FACEBOOK.

Als  blogger met een mommyblog vond ik het leuk om dit met jullie te delen. Kijk hier Noah’s sweet 5 verjaardag.

 

 

1 Comment

  1. Pingback: Verjaardag van Noah Sweet 5 - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.