Lifestyle

Poster inspiratie voor in huis

By  | 

Poster inspiratie voor in huis

Wij zijn zoals jullie wel weten verhuisd naar een nieuwe woning. Nadat we verhuisd waren heeft het heel erg lang geduurd voordat ik aan het decoreren kon beginnen. Wij moesten eerst een nieuwe keuken bestellen en laten zetten. Daarna lag de focus op de badkamer en het toilet. Een aantal maanden  later moesten we de tuin opknappen omdat we hem anders echt niet konden gebruiken. En ja de zolder had ook een enorme verbouwing nodig… Om een lang verhaal kort te maken, het is nu dus eindelijk tijd voor decoratie. Ik kan langzaamaan ieder vertrek omtoveren tot iets cools. Je hebt natuurlijk diverse vormen van decoratie. Zo kun je de kussens vervangen of een andere lamp ophangen. Maar je kunt ook je huis versieren met posters.  In deze blog wil ik wat poster inspiratie voor in huis met jullie delen. Wij hebben meerdere posters door het huis hangen en ik begin met die in de gang.

De Wereldkaart

Wij hebben een enorm grote wereldkaart hangen in de gang. Zo kunnen de kinderen (en wij ook) leren waar alle landen liggen. Naast dat het mooi staat is het dus ook mega leerzaam. Wij hebben hem op de muur voor het toilet dus we komen er vaak langs en we hebben allemaal al een beter beeld van de wereld. Noah kent nu de werelddelen en al een heleboel landen. Ik zeg aanrader.
poster wereldkaart

Hij is ook leuk als Canvas

Poster inspiratie voor in huis

De schattige roze meisjes poster

Nimra is een echte prinses en gek op roze. Haar meisjes kamer heb ik recent aangepakt want die ging van babykamer naar peuterkamer. Er ligt een roze kleed op de grond met daarop een tafeltje en 2 stoeltjes (Ikea). Ze heeft een wit Ikea bed waar lades inzitten voor haar speelgoed. En natuurlijk een kast voor haar knuffels en boeken. De muren zijn roze en wit. Nu vond ik het nog net niet af en ben ik niet zo van de foto’s. Daarom leek het me leuk om ook deze kamer te versieren met posters.  Zij heeft een unicorn poster. Het leek me ook leerzaam om binnenkort een Alfabet poster in de stijl van haar kamer aan te schaffen zodat ze spelenderwijs de letters kan leren.

roze meisjes poster meisjeskamer

Alfabet

posters alfabet roze

De cool boy posters

Noah heeft een  stoere jongenskamer. Hij heeft een sterren en planeten thema. Voor hem dus een gave poster met het universum. En eentje met de tafels. Vroeger had hij er ook een met het alfabet erop.

POSTER ZONNESTELSEL ILLUSTRATIE

poster tafels zwart wit

Tot slot

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan de ‘Poster inspiratie voor in huis’ blog. Ik heb deze geschreven in samenwerking met https://pixers.nl/posters. Alle poster voorbeelden vind je terug in die webshop. Vaak is er van de poster ook een canvas te bestellen. Deze webshop is erg betrouwbaar, als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je ook nog eens 35% korting. Bij een bestelling vanaf 70 euro zijn de verzendkosten gratis en je kunt 365 dagen per jaar retourneren.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *