Roddelfabriek

Pretty Little Liars antwoorden

By  | 
Pretty Little Liars antwoorden seizoen 7

Ik heb net de allerlaatste dubbele aflevering gezien van Pretty Little Liars seizoen 7 gezien en ik weet wie AD is!
Als jij wilt weten wie AD? Wat Wren er mee te maken heeft? Wat Melissa’s rol is? Of Jenna er ook bij hoort? Of Lucas wel is wie hij zegt dat hij is? Klik dan hier en geloof me.. alle Pretty Little Liars antwoorden zul je krijgen:
WIE IS AD?

Ga je zelf deze 2 laatste afleveringen nog zien?
Dit kun  je verwachten van deze geweldige dubbele aflevering die ‘Till Deadth Do Us Part’ heet:

Wren keert terug
We zullen Melissa, Lucas, en Sara Harvey weer zien.
Er is een bruiloft
Er is een verloving
Allison en Charlotte (CeCe) zijn weer close
We komen erachter wie Uber A is.
We komen erachter wie de moeder van Alison heeft vermoord

Terug naar seizoen 6

Er is in de laatste aflevering van seizoen 6 zoveel gebeurd en ik was er echt dagenlang van ondersteboven. Daarom heb ik alle vragen en antwoorden voor je opgeschreven zodat je ook weer helemaal bij bent als je weer gaat kijken.

 Hier zijn de Pretty Little Liars antwoorden. Seizoen 6!

A_Reunion_-_CeCe_Drake

Wie is Charles?

Charles is CeCe Drake a.k.a Charlotte. Zij was het broertje van Allison en Jason die weggestopt was in Radley. Charlotte/CeCe is geboren als jongen maar is transgender. Cece hield van Allison en heeft haar als kind nooit geprobeerd te vermoorden. Ze wilde haar alleen een bad geven toen kleine Allison lag te huilen.
Waarom?
Charles zingt een liedje met de tekst :’Lord help the mister who comes between me and my sister” uit White Christmas’.
1 Charles/Cece was jaloers.
2 Hij haatte de liars omdat ze het niet erg vonden dat Allison er niet meer was. Het waren geen echte vriendinnen volgens hem/haar.

***Maar gaande weg hield hij ook van de liars. Hij wilde ze pijn doen, maar ook weer niet want uiteindelijk is iedereen ongedeerd van de meiden.

Charles wilde de meiden in het huis niet doden toen er brand was. Hij was opzoek naar Allison en wist dat als er gevaar was dat Allison dan zou komen om iedereen te redden.

Het verhaal van de 2 gele jurken/ tops.

De moeder van Allison kocht vaak de zelfde kleding voor beide dochters. Dus ook de gele jurk/top die Allison aanhad op de dag dat ze werd aangevallen.

Wie is Bethany en wat is haar verhaal.

Bethany was bevriend met Charles/CeCE op Radley. Op een dag vermoorde  Bethany de moeder van Toby en beschuldigde Cece van de moord. De moeder van Cece en Allison heeft toen Wilden omgekocht zodat het leek alsof Toby’s moeder zelfmoord had gepleegd.

Bethany is vermoord door

Mona! Mona zag Allison in een gele top/jurk lopen en was zo boos op haar omdat ze Mona altijd pestte dat ze haar met een schep neersloeg. Echter was dit Bethany dus en die overleed ook ter plekke.  Mona had dus de verkeerde te pakken en dat verklaard dus waarom Mona altijd bang was en op haar hoede voor Allison.

Wie sloeg Allison op het hoofd?

Dat was Cece per ongeluk. Cece/Charles dacht dat het Bethany was die hun moeder ( die een affaire had met Bethany’s vader) wat aan wou doen. Dus toen ze Allison zag staan, denkend dat het Bethany was sloeg ze haar op het hoofd. Mrs Dilaurentis had dit gezien en samen hebben ze Allison dus begraven.

Iedereen kent Charlotte/Cece/Charles
Cece wilde graag bij haar familie zijn dus deed ze of ze verliefd was op Jason en werd ze bevriend met Allison. Ze heeft een vakantie gevierd in Cape May met zowel haar ouders als broer en zus. Zonder dat pa wist dat Cece zijn overleden zoon was. Volg je het nog??

Het verband tussen Cece/Charles/Charlotte en Mona

Toen Mona een patiënt in Radley was dacht ze dat CeCe Allison was en deed alles wat ze vroeg. Mona zat onder de drugs daar.

Wie was de andere redcoat/rode jas?


Dat is Sara

Wie is Blackwidow?


Dat is ook Sara.

Wie heeft Wilden vermoord?

Als ik het goed begrepen heb Sara, zodat Allison terug kon komen uit de dood. Wilden zou Allison nooit terug laten komen dus moest hij dood.

Wie heeft Maya vermoord?

Geen antwoord op nog.

Wie heeft mrs Dilaurentis gedood?


Dat heeft haar zus Mary Drake gedaan.

Waarom ging Charles door met het spel?
Nadat Shana dood was konden ze eigenlijk verder. Charles had zelfs het land verlaten, maar hij was verslaafd aan het spel en kon er niet mee stoppen en kwam terug.

Wat is er met die poppen?

Charles hield van alle liars en zag ze als zijn poppen. Vooral Allison omdat hij haar vroeger als baby altijd aankleedde als een pop.

Wie heeft Charles/CeCe/Charlotte vermoord?
Dat was Mona en waarom lees je hier.

CHECK DEZE BLOG

Leuke Amerikaanse Reality Shows voor vrouwen

 

 

6 Comments

  1. Pingback: Pretty Little Liars

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.