Fashion

Quay zonnebrillen

By  | 

Quay zonnebrillen /Quay zonnebrillen blog

Zonnebrillen worden vaak als modeaccessoire gedragen, maar er zijn ook veel mensen die niet meer zonder kunnen. Ik ben er daar een van. Toen ik nog heel klein was zag ik mijn moeder altijd met een zonnebril op. Ik vroeg haar dan ook waarom ze zo vaak een zonnebril droeg en haar antwoord was: Dan krijg je later minder rimpels. Dat antwoord is me altijd bijgebleven en ik draag ook dus altijd sunnies. Ook mijn kids van 7 en bijna 3 dragen vaak een bril. Ze zijn het gewoon gewend. Leek me dus tijd voor een Quay zonnebrillen blog.

quay fan nederland

Waarom is het aan te raden een zonnebril te dragen?

Zonnebrillen houden de ultraviolete stralen van de zon tegen, deze stralen zijn schadelijk voor je oog. Je hoeft niet per se een dure zonnebril te hebben om het blokkeren van Uv-stralen tegen te gaan. Ook de wat goedkopere modellen hebben een goede bescherming.
Maar een zonnebril mag best fab zijn toch?? In deze blog laat ik je kennis maken met mijn een van mijn favoriete zonnebril merken namelijk: Quay zonnebrillen voor dames. Ik ben van dit merk een drager van het eerste uur, sinds ze in Nederland zijn. En trust me als ik je zeg: ‘Ook dit jaar is de nieuwe collectie weer helemaal top!’

Fashionweek

Met Carina op Fashionweek in 2014. Zij draagt hier een Quay.

Quay ook voor mannen?

Mijn man en ik hadden het er laatst over zijn ze nou ook voor mannen of niet. Ik heb het even aan nagevraagd en dit jaar heeft Quay ook een heren collectie gelanceerd.

Quay zonnebrillen

Quay werkt met bekende celebs. Welke zijn dat behalve Kylie Jenner?

Naast dat Kylie #QUAYXKYLIE een enorme impact heeft gehad op Quay brillen (ze zijn nu nog bekender dan dat ze al waren) heb je ook de fashionable collecties van Desi Perkins( youtuber) en Romee Strijd.

kylie quay zonnebril kopen

Waar koop je deze leuke Sunnies?

De Quay zonnebril  je (online) aanschaffen bij Brandfield. Een betrouwbare webshop met een enorm groot assortiment. Ze hebben ook 2 fysieke winkels waarvan een in Amsterdam en een in Groningen. Als je je abonneert op de nieuwsbrief dan krijg je 5 euro korting. Ze leveren heel snel. voor 23.30 besteld is de volgende werkdag al in huis. Je kunt bij Brandfield gratis retourneren binnen 30 dagen dus dat is ook fijn.

Tip: Draag toch wel vaak een zonnebril. Hoe minder je met je ogen knijpt tegen de zon hoe minder kans je hebt op rimpels. Dus dames en heren zet die zonnebril gewoon lekker vaak op. Maar ook weer niet te vaak want als je altijd een zonnebril draagt, krijgen je ogen een tekort aan zonlicht. Hierdoor kunnen ze niet goed meer functioneren en kun je waziger gaan zien.

Nieuwste Quay modellen 2018
quay nieuwe zonnebrillen 2018

Tot slot

Bij sommige situaties is een zonnebril echter wel echt aan te raden. Bijvoorbeeld tijdens de wintersport als de zon op de witte sneeuw schijnt en dus reflecteert, of al de zon schittert op het zwembad en zo zijn water en zon dus een gevaarlijke combi voor de ogen.

Ik wil deze blog afsluiten met een aantal weetjes over de ogen:

  • Een gemiddeld mens knippert ongeveer 10.000 keer per dag met de ogen en vrouwen knipperen 2x zo vaak als mannen.
  • Mensen met lichte ogen knipperen vaker dan mensen met donkere ogen.
  • Een mens knippert om de ogen vochtig te houden en om deze te beschermen tegen vuil.
  • Niemand kan met de ogen open niezen. Het sluiten van je ogen als je niest is een natuurlijke reflex die je niet kunt tegenhouden.
  • Bij de geboorte is iedereen kleurenblind. Pas na vier maanden ontwikkelt zich het vermogen om kleuren te onderscheiden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.