Lifestyle

Railverlichting in de woonkamer! 

By  | 

RAILVERLICHTING IN DE WOONKAMER

Railverlichting in de woonkamer. Ik hoor je denken, past dat wel bij mijn inrichting? Het  wordt inderdaad in eerste instantie voornamelijk gebruikt in de retailsector. Het ontwerp van  de lamp is namelijk geschikt voor omgevingen die voortdurend veranderen. Ideaal voor elke  winkel. Maar wat jij niet weet, is dat je deze strakke lampen tegenwoordig ook steeds vaker  terugziet in huis interieurs. En niet zomaar! De flexibele LED-plafondverlichting geeft namelijk niet alleen een moderne draai aan jouw inrichting, je kan het ook nog eens op 1.000  verschillende manieren plaatsen of instellen. Hierdoor heb je helemaal de vrijheid om het aan te passen naar jouw ideale verlichting. 

ONEINDIG SOORTEN RAILVERLICHTING 

Railverlichting is, je raadt het nooit, een aantal lichtspotjes die aan een rail hangen. Deze  railspots zijn 360 graden te draaien, waardoor je elke richting op kan. Letterlijk! Naast dat de  lampen divers in gebruik zijn, is er ook nog een ontzettend diverse keuze in soorten  railverlichting. Allereerst is bijvoorbeeld de keuze of je gaat voor 1-fase of 3-fase verlichting. Bij 1-fase maak je gebruik van slechts 1 schakelaar om de spots te bedienen. Bij 3-fase heb je  de mogelijkheid om meerdere schakelaars aan te sluiten. Zo kan je weer spelen met de  verlichting van verschillende spots op een rail. 

railverlichting
Gespot op Qub

SPOT ON WISSELEN 

Dan is er natuurlijk nog een keuze in de spotjes. Heb jij een donker interieur en ben je opzoek  naar een stoere uitstraling? Dan kan je gaan voor zwarte spotjes. Zoek je een lichte  uitstraling? Dan zijn de witte spots misschien wel iets voor jou. Als je een magnetische  connector kiest, zijn deze spotjes giga-makkelijk op de rails te plaatsen. Zodra er stroom op  zit, werkt het gelijk. Op deze manier kun je bij te veel keuzestress ook nog afwisselen in  kleur! Zo weer een andere look in je woonkamer.