Lifestyle

Relax dagje met mijn moeder

By  | 

Relax dagje met mijn moeder

Relax dagje met mijn moeder. Mijn moeder heeft net als ik meerdere bedrijven. Zo runt zij o.a samen met mijn broer ons familie bedrijf club cinema: De enige privé bioscoop in Amsterdam. Stelletjes kunnen romantisch met zijn 2-en hun lievelingsfilm kijken, maar ook bedrijven gebruiken onze bioscoop. Denk bijvoorbeeld aan een RTL die de eerste aflevering van een nieuwe serie op grootscherm wil kijken of bijvoorbeeld een bedrijf die hun bedrijfsfilm aan de klant wil presenteren.
Meet My Mom Karlien! Net zo blond als m’n zoontje!

mooie vrouw op event

Druk

We zijn beide altijd mega druk, maar vandaag hebben we de middag vrijgepland om even lekker bij te kletsen onder het genot van hapjes drankjes, manicures, extensions en nog veel meer tijdens de persdag van MAISONPR. Eerst maar wat lekkers! Healthy Jummie Stuff.

muesli meisje

Beauty bij Roos

Bij Beauty By Roos krijgen we ieder 5 extensions aangemeten. Dit gaat door de nieuwste golf technologie zo snel dat het binnen 10 minuten al klaar is. Nu nog even mooi afstylen!
Ik heb zelf geen extensions en bij mij zie je ook niet echt verschil, maar bij m’n moeder wel. Ik weet al wat ik haar voor kerst cadeau ga geven:)

beauty by roos

Even een drankje: Voor mij lekker een kopje koffie en voor mijn moeder haar lievelingsdrankje LIMONCELLO van Villamassa

limoncello en koffie

Nu is het tijd voor nagels.

Nagelstyliste en eigenaresse  van CAPTION Abby vertelt ons alles wat we moeten weten over de laatste nagel trends. Ik kies 2 kleuren omdat ik altijd moeilijk kan kiezen. Love it.IMG_20141028_171419

Klets klets klets

Hap hap hap en de dag was om! Het was een geslaagde dag. Dit moeten we echt vaker doen. Life is short en alleen maar werken is ook niet goed. Voor ons beide het voornemen om in 2015 wat rustiger aan te doen.
** Dank aan de maisonettes bij maisonpr die deze dag tot een feestje maakten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.