Roddelfabriek

Rob Kardashian date Kim en Tyga’s Exvriendin

By  | 

Rob Kardashian date Kim en Tyga’s Exvriendin

Ja je leest het goed, het klinkt ingewikkeld maar hier komt het hele verhaal. Het begon allemaal vorige week op instagram. Blac Chyna poste een foto van haar en haar lover. De man was niet zichtbaar in beeld maar zijn arm op haar billen wel. Echte Kardashian fans herkende de  tattoo-arm meteen als die van Rob Kardashian. Chyna poste de tekst:’Missing Bae”erbij. En voor de noobs ‘BAE is een afkorting van BEFORE ANYONE ELSE en is erg populair in de US.
Rob Kardashian date Kim en Tyga's Exvriendin

Er ontstond meteen een online rel. Iedereen vroeg zich af, wanneer, waarom en hoe enz. Ook wilde de media natuurlijk meteen reacties van Kim, Khloe en Kris. Deze hielden de lippen stijf op elkaar. Ook Kylie wil niet reageren. Kylie het jongste zusje van Kim heeft een relatie met Tyga. Tyga heeft samen met Blac Chyna een zoon genaamd King. Kylie en Chyna hebben beef en Kylie wil haar zo min mogelijk insta-fame geven, daardoor reageert ze dus ook niet.

Everybody deserves to be happy

Dat is wat Tyga over de relatie tussen Rob en Chyna te zeggen heeft.

Waarom is Blac Chyna Kim’s Exvriendin?

hoe krijg je een grote bil

Vroeger waren Kim en Chyna BFF’s. Chyna was zelfs te zien in een van de afleveringen van Keeping Up with the Kardashians bij de paaldans les. Helaas veranderde alles toen Kylie een relatie kreeg met Tyga. Sindsdien hebben zowel Kim als Blac Chyna nooit meer een foto met of van elkaar gepost op instagram.

Instagram continues:  Kardashian Baby
Media speculeren al over de gevolgen van deze relatie. Chyna heeft een zoon met Tyga. Als Robert en Chyna een baby zouden krijgen dan is het een ingewikkelde familie situatie. Zeker als Kylie en Tyga ook een baby hebben. Dan zijn de kindjes halfbroers/zussen en neefjes en nichtjes tegelijk…. Heerlijk toch deze gossip zo?
Maar goed Blac Chyna reageert op deze manier:

Rob Kardashian date Kim en Tyga's Exvriendin

Instagram weirde filmpjes: Chyna post allemaal rare filmpjes op Rob zijn profiel. Ga maar naar Rob z’n Insta en good luck ermee.

instagram rob kardashian

***Einde Roddelfabriek***

Zie meer Kardashian nieuws hieronder of naast.

2 Comments

  1. Pingback: Baby foto Saint West - Mounira's Mansion

  2. Pingback: Nieuwe Kardashian Baby op komst - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.