Videos

Rob Peetoom Bali

By  | 

Rob Peetoom Bali

Rob Peetoom Bali. Tijdens mijn bezoek aan Bali, bezocht ik Rob Peetoom en zijn prachtige Salon. Als ik op vakantie ga, ga ik altijd wel minimaal 1 keer naar de kapper, niet om te knippen, maar om mijn haar even goed te laten verzorgen. Ik koos dan ook voor een verzorgend masker.

Rob Peetoom Bali

Hier op Rob Peetoom Bali werken ze met de nieuwste technieken. Je haar wordt eerst met een soort scanner onderzocht. Dan bepaalt de computer welke ingredienten in het haarmasker moeten. Terwijl het masker in trekt krijg je op Bali een massage. Wanneer je helemaal ontspannen bent en in mijn geval bijna inslaap valt, wordt het haar gewassen en mooi geföhnd. love it!
Rob Peetoom kwam ook nog even langs, je ziet hem ook in het filmpje terwijl hij een foto van mij neemt, wat een inspirerende man is dat. Lieve Rob Bedankt! Check hier mijn filmpje als hij niet opent.

3 Comments

  1. Pingback: Dagboek van actrice Mounira Mansour (IV) - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.