Beauty

Rob Peetoom Haarlem Review

By  | 

Rob Peetoom Haarlem Review
Als influencer krijg ik echt onwijs veel uitnodigingen, de ene nog leuker dan de andere. Maar er zitten natuurlijk maar weinig uren in een dag en ik wil als ik vrij ben zoveel mogelijk tijd doorbrengen met mijn gezin. Daarom sla ik de meeste, al zijn ze nog zo leuk af . Laatst zat er echter  een uitnodiging in mijn mailbox waarbij stond: An offer you can’t refuse. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en toen ik de invite las, dacht ik yes inderdaad, deze kan ik niet laten gaan.

Ik moet nodig mijn haar laten knippen en als ik het met mijn blog kan combineren, dan komt dat mooi uit, want ik maak dan gewoon meteen een Rob Peetoom Haarlem Review.. Zo gezegd.. maandagochtend begon mijn avontuur. De Uber stond een paar minuutjes te vroeg al voor de deur. Ik ben never op tijd klaar, laat staan te vroeg, maar slecht 5 minuten erna stond ik dan toch mooi buiten. Op de snelweg was er nog even stress: Mijn contactpersoon bij Rob Peetoom liet mij weten dat mijn Uber voor de deur stond. Toen ik haar appte dat ik er allang inzat, reageerde ze met: ‘Dat kan niet, wan hij staat echt bij je voor de deur’: Oei! Word ik dan nu ontvoerd? Galmde het door mijn hoofd. Gelukkig bleek het te gaan om een dubbele boeking, waarbij ze dus per ongeluk 2 Ubers naar mijn huis hadden gestuurd.

De nieuwe salon van Rob Peetoom, bevindt zich in de winkelstraat. Je kunt er precies schuin tegenover parkeren. Ik werd ontvangen door Rob him self. Ja hij was er ook! En kreeg een kopje koffie. Daarna kwam mijn  haarstyliste Quisi. Een leuke Italiaanse dame die hiervoor in London had gewerkt. We  bespraken wat ik met mijn haar wilde. Mijn wens was om het weer gezond te krijgen. Ik gebruik heel veel stijl- en krultangen en ik merk de laatste tijd dat de punten erg dood zijn en dat er zo goed als geen model in mijn haar zit. Nou daar kon ze wel iets mee.

Mijn haar werd eerst gewassen en daarna kreeg ik een Kerastase behandeling. Een kwartiertje na de haarbehandeling zat ik in de stoel en knipte ze mijn lokken in model. Ik kreeg zoals afgesproken laagjes aan de zijkanten en ook aan de achterkant voor meer volume. Na het knipgedeelte begon ze met föhnen. Heerlijk, ik besef me hoe fijn het is dat ik altijd alle behandelingen mag uittesten voor mijn blog. Ik zat even heerlijk in de stoel met mijn gedachtes op 0.  Ik dronk nog een overheerlijke latte ( Die koffie is echt heel goed) en toen was ik alweer klaar.

Inge van Ingebrows spotte mijn wenkbrauwen en zei: “Die zijn toe aan een behandeling”. Dus heb ook nog even in de Ingebrow stoel gezeten. Ik ben zelf  het epileren met draad gewend als het om mijn wenkbrauwen gaat, en dit is zeker niet pijnloos. Echter de IB techniek is heel anders: Er wordt namelijk heel licht gewaxt( wat voor  mij prima te doen was, want echt pijn doet dit niet) Ook zo gepiept!

Before-After

voor en na ingebrows

Daarna heb ik  nog even lekker geluncht bij eetcafé Lima, dat zit er precies tegenover. Het menu vond ik zeer verassend. Zo kon je kiezen uit een broodje zachte geitenkaas met pesto, spuitjes, pompoen en boerenkool. Ik vond dit zo’n bijzondere combinatie dat ik die wel eens wilde proberen. Het smaakte erg lekker en ik denk dat ik meteen mijn groente portie voor de dag naar binnen heb. Een absolute aanrader dus als je van gezond houdt. Rob Peetoom Haarlem Review

Bestand_004

 

Rob Peetoom opende vandaag zijn zijn 16e salon, maar omdat dit 2 salons zijn die samen zijn gevoegd is dit dus officieel de 14e salon. Heel bijzonder want RP zit tegenwoordig echt overal: Haarlem, Den Bosch, Amsterdam, Alkmaar, Utrecht e.a  Ook op Bali kun je terecht bij Rob Peetoom en Ik heb begrepen dat er zelfs plannen zijn voor Amerika.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *