Beauty

Rode Marsala Make-up

By  | 

De herfst is natuurlijk weer begonnen dus tijd voor mooie herfst kleuren. Voor mij persoonlijk bestaat een herfstlook uit mooie warme bruin tinten en het liefst zo natuurlijk mogelijk. Maar online spotte ik een hele andere nieuwe trend: De Rode Marsala Make-up…lees je mee?
 Marsala trend

Marsala
Hier en daar ben ik gaan rond snuffelen en kwam ik een super mooie kleur tegen die dit jaar helemaal in is namelijk Marsala.
Marsala is een aardse wijn kleur.  Je komt dit kleurtje niet alleen tegen in de make-up scene maar ook in de nieuwste kleding trends van 2015- 2016.
bron blingsparkle.com

Celebs
Vele Sterren zoals Jennifer Lopez en Rihanna zijn al op de rode loper gespot met een gezellig Marsala make-upje.collage12

Bij deze look is het de bedoeling dat je de focus of echt alleen op de lippen legt, of juist alleen op de ogen. Het is eigenlijk echt het 1 of het ander anders wordt het too much! Laat dus de lippen mooi vel uitkomen en de ogen wat natuurlijker en zachter of laat je ogen echt sparkelen en hou je lippen wat rustiger.

L’Oréal

loreal-paris-color-riche-collection-star-pure-reds
L’Oreal Paris Color Riche Collection Exclusive Pure Reds: Prachtige rood-tinten waaronder Pure Brick. Die het dichtstbij de Marsala kleur komt.

Tutorials
. Tegenwoordig kun je gemakkelijk van alles uitproberen door middel van tutorials op het internet nu heb ik een paar leuke instagram accounts gevonden waar je deze leuke tutorials dus op kan vinden. Echt de moeite waard om deze look uit te proberen wie weet word je er wel net zo verliefd op als ik!

1. @Hudabeauty

2. @Makeupvideoss

3. @Makeup_clips

4. @Wakeupandmakeup

Me ME ME (Sameh!)
Ook ik ben helemaal verslaafd geraakt aan deze prachtige warme kleur die zowel voor de herfst prefect is maar ook natuurlijk voor de kerstperiode.Zoals je ziet om op mijn foto’s heb je niet alleen prachtige make-up in deze kleur maar ook de kleding en hoedjes in deze Marsala kleur is helemaal HOT!
collagedrfdff 1

1 Comment

  1. Pingback: kasjmier

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.