Lifestyle

Rollenspel en andere tips voor in de slaapkamer

By  | 

Rollenspel en andere tips voor in de slaapkamer (gastblog door redactie)

Rollenspel en andere tips voor in de slaapkamer. Als het al een tijdje niet meer spannend is in de slaapkamer dan kun je de situatie laten zoals die is. Maar dat kan uiteindelijk leiden tot onvrede of zelfs een relatiebreuk. Dat wil je vast niet, dus is het tijd voor actie. Deze 4 tips kunnen je helpen om het weer spannend te maken in de slaapkamer.

Tip 1: Experimenteren met sextoys

Een sextoy kopen voor jezelf of voor je partner kan een eerste stap zijn naar meer spanning in de slaapkamer. Een vibratie ei voor haar, terwijl hij de afstandsbediening heeft bijvoorbeeld. Of een speeltje waarmee de ene partner de andere verwent. Ook kan het heel spannend zijn om toe te kijken terwijl je partner solo seks heeft.

Tip 2: Snoep ondergoed

Als je van vrijen houd en van snoep dan is dit zeker iets voor jou. Trek deze snoep string aan en verras je partner. Dit snoepbroekje bevat echt snoep wat je snoepje voor snoepje van je lichaam kunt laten af eten. Je kunt deze leuke snoepstring ook als cadeautje weggeven op een bachelor(ette) feestje.

Tip 3: Spannende spelletjes

Je kunt spannende spelletjes bedenken, bijvoorbeeld met een strapon. Daarnaast heb je ook leuke erotische spellen die je kunt spelen samen. Heb je wel eens gehoord van sexroulette? Dit is een leuk spel wat je kunt gebruiken tijdens het voorspel.  Draai aan de pijl en kijk op welk nummer de pijl stopt met draaien. 

spel
gespot op sextoyland

Tip 4: Speel een spannend rollenspel

Het hoeft niet meteen samen te gaan met BDSM. maar je kunt elkaar in de slaapkamer meenemen in een spannend rollenspel. Dit kan bijvoorbeeld beginnen met een erotische fantasie die jullie vervolgens samen uitbouwen. Je kunt bijvoorbeeld fantaseren over een spannende plek waar jullie seks hebben, maar ook over een situatie waarin jullie mogelijk betrapt kunnen worden, bijvoorbeeld op het toilet in een vliegtuig of in de duinen. Een fantasie kan zich ook bij uitstek lenen om nieuwe standjes uit te proberen, ook dat kan je seksleven een boost geven. Elkaars lichaam ontdekken, ook als je al jaren samen bent, kan een openbaring zijn. Tot zover deze blog: Rollenspel en andere tips voor in de slaapkamer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.