Lifestyle

Ronde vloerkleden en meer

By  | 

Ronde vloerkleden en meer

Ronde vloerkleden en meer. Dit is even een vlot los blogje wat ik zo aan het einde van het jaar nog even snel wil schrijven over ronde vloerkleden. Ik liep laatst in een bekend groot interieur warenhuis en ik merkte dat hier heel erg geëxperimenteerd werd met vloerkleden.De ruimtes waren ongeveer hetzelfde ingericht. Je zag bijvoorbeeld een showmodel bank in verschillende huiskamer stijlen. Maar wat de look steeds anders maakte was toch wel het vloerkleed en de accessoires. Steeds had deze zelfde soort ruimte dus een compleet andere look.

Accesoires

Ik kan het niet vaak genoeg roepen dus ik doe het nog maar eens. Als je je interieur zat bent hoef je echt geen grote aanpassingen te doen. Die bank kan er echt heel anders uitzien als je de volgende dingen veranderd:

1 Rond vloerkleed
2 Bankdekentjes
3 Bankkussentjes

rond vloerkleed

Vloerkleedje dus veranderen

Ronde vloerkleden winnen het op dit moment aan populariteit. Vooral kleine ronde vloerkleedjes zijn leuk om je interieur meer kleur mee te geven. Je kunt er dus meerdere neerleggen. Bij het stofzuigen klop je ze buiten meteen even uit en dan kunnen ze weer lekker mee. Is toch anders dan een karpet wat je er niet af kunt halen, denk ik dan zo. Ik vind eigenlijk alles wat niet permanent is ideaal. Zo kun je gewoon op tijd switchen en zit je nergens aan vast. Gelukkig heb ik dit alleen met spullen en niet met permanente relaties.

Bankdekens en kussens

De kleur oud roze en geel zijn in. Net als rood, zwart, aardenkleuren en die gekke blauw groene kleur die iedereen nu heeft. In principe heeft elk winkelcentrum wel een winkel waar je even leuke kussens of leuke dekentjes kunt scoren. Bij de dekentjes zou ik gaan voor velours of juist gebreid. Mijn schoonzus zei gisteren dat ze kon breien. Ik kan dat niet. Maar als ik het zou kunnen dan zou ik zo’n bank dekentje misschien wel eigenhandig breien.

Anyway

Dus maak er nog even wat moois van zo aan het einde van het jaar. Lekker op je oude bank met je voeten op je (poezelige) vloerkleedje, onder een dekentje met lekkere hapjes… Misschien wel heel cheezy, maar ik hou dr van. Fijne kerst peeps!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.