Fashion

Roze dames pak

By  | 

Roze dames pak

Roze dames pak. Je bent waarschijnlijk op mijn blog gekomen omdat je opzoek bent naar een roze dames pak. Ik ken het ik ben zelf super verliefd op de kleur roze en daarnaast hou ik ook echt van dames pakken. Dus ik zal je wat looks serveren komen ze:

Licht roze dames pak van Bonprix

Bon prix roze damespak

Nude dames pak van NA-KD

nude dames pak van NA-KD

Sportief licht roze dames pak van Na-KD

licht roze sportief dames pak Na-KD

Roze Jumpsuit van my-jewellery

roze jumpsuit

Roze pak met lang jasje Asos
roze dames pak asos

Roze damespak Otto

roze dames pak otto

Roze dames pak met korte broek Asos
roze damespak korte broek asos

Last but not least:

En dan last but not least een van mijn eigen roze damespakken: Gekocht bij Zara in 2017 dus die is er helaas niet meer.

Roze dames pak

Mounira Mansour

Fashion & Glamour Photoshoot

Mounira Mansour mounira roze

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

Behind The Scenes

 Roze dames pak

Wat vindt het Glampanel van deze look?

Romy

Romy van den Bergh (22)
Beroep: Personal shopper, stylist, fashionblogger voor HollandStyle, FashionMania, StyleToday en MyUniqueStyle
Website: http://www.styledbyromy.nl
Het roze dames pak voor vrouwen is op dit moment helemaal hot, met dank aan de trend van ‘boy meets girl’. Ik vind de outfit van Stacy Keibler echt fantastisch, de roze kleur staat haar geweldig. Het pak van Mounira vind ik erg mooi en staat geweldig bij haar huid en haar. Ze heeft de look mooi clean gehouden met niet teveel accessoires. Ik zou er zelf een meer spitse pump onder dragen zoals Stacy ook gedaan heeft, dan wordt het pak nóg cleaner en komt meer tot zijn recht. Maar Mounira, petje af!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Trisha

Trisha Bezuijen(31)
Beroep: Actrice, model en werkzaam bij een televisie en filmproductiemaatschappij.
Die schoenen….wauw!! Net als de clutch! Beide hebben een mooie rustige kleur zodat het niet afleid van het pak. Wat duidelijker aanwezig is. Mooie kleur en een prachtig jasje. Ik heb hier niets op aan te merken vind het mooie outfit.

Daisy-Sierat-150x150

Daisy Sierat (28)
Beroep: Secretaresse en Blogger op www.beautyglow.nl
Website: http://www.beautyglow.nl
I love pink! Hiermee scoor je dus goed bij mij. Of ik zo’n all over pink kleur zou dragen weet ik niet, maar ik vind het wel lekker knallend. Iemand die deze outfit draagt heeft lef en vind het niet erg om op te vallen. Deze outfit trekt de spotlights gewoon aan! De schoenen vind ik overigens echt helemaal stoer! En dan haar en make-up: ik hou van krullen! Je haar zit echt mooi gekruld. Lief en sexy tegelijk. Qua make-up ben ik echt fan van smokey eyes met nude lippen. Kortom, deze look is weer een van mijn toppertjes.

Alexa-150x150

Alexa (20)
Beroep: Medewerker callcenter en eigen blog
Website: www.alexaslovelyworld.nl
Wat een prachtige outfit, dit is tot nu toe mijn favorite. Door die roze kleur spat je echt van mijn scherm af! Leuk dat je wat zachtere kleuren hebt gebruikt voor je schoenen en clutch, lekker subtiel!

Tamara-150x150

Tamara Tuithof (21)
Beroep: Founder of www.HollandStyle.nl
Wauw wat staat roze je goed! Je haar zit ook prachtig. Wat een plaatje. Ik vind het geen dagelijkse outfit maar zeker goed te dragen naar een chique feestjes. Je haar is heel leuk in de krul. Ik herkende je gewoon even niet. Je draagt mooie hakken en een detail, je hebt je nagels gelakt. Dat vind ik het mooist in een schoen met open neus. De clutch is mooi, maar ik denk dat ik een andere kleur had uitgezocht. Misschien wel gewoon zwart.

Babs-IJkelenstam-150x150

Babs IJkelenstam (55)
Beroep: Blogger, figurante en model voor commercials, televisieseries & films.
www.beautybybabs.com
 Eerlijk gezegd vind ik de bovenkant van de broek bij Mounira niet zo mooi zitten, Ik zou geneigd zijn om constant mijn broek ‘op te hijsen’. Maar de tas, schoenen, maar vooral de krullen van Mounira zijn waanzinnig mooi! Ik vind het een gewaagde combi: bij Stacy is het meer semi-zakelijk-braaf met een sexy detail; bij Mounira voelt het meer als “wie doet mij wat” …meer een powervrouw die laat zien dat ze gewoon alles aankan.

Zoe-150x150

Zoe de Cunha (26)
Beroep: Personal Assistent in Fashion
I love this! Mooie look. Dat fuchsia is helemaal van nu, en de kleur kan je supergoed hebben. Eindelijk is er wat met je haar gedaan, inplaats van dat futloze slappe haar. De krullen staan je prachtig en geeft de outfit nog dat extraatje glamour! De schoenen en de tas vind ik niet helemaal een succes, ik had deze liever ook zwart gezien. En ook een stiletto inplaats van een opgewerkte sandaal, het maakt het geheel wat goedkoop. Maar hands down for the Hair and styling.

Anne Wilmink

Anne Wilmink (27)
Beroep: Mede-eigenaar MINC
Staat je erg goed deze kleur! Omdat je licht getint bent, staan felle kleuren altijd goed. De haarstyling is ook leuk. Krullen kan je goed hebben, dit maakt het geheel wat minder streng. Dus.. de krultang erin voor deze zomer!;-) Met deze outfit raad ik je aan een keer naar een premiére te gaan. Jaloerse blikken gegarandeerd! Wellicht dan wel met zwarte pumps, die passen naar mijn mening meer bij dit soort events en sluiten goed aan bij het roze.

corine-1-150x150

Corine Jongejan (30+)
Beroep: Blogger Spontaanspreken.nl
Persoonlijk vind ik het lastig om deze look te beoordelen, want ik vind het eigenlijk helemaal niets. Pink is sowieso niet mijn kleur en om dan de hele outfit in deze kleur samen te stellen, vind ik très horrible. Ik zie ook dat er geen shirtje of leuk singletje onder het jasje wordt gedragen en dat had nu juist wel leuk gestaan om de outfit “spannender” te maken. Less is niet altijd more. Dus ik ga maar snel naar de accessoires toe. De tas en de schoenen vind ik wel heel leuk. Ook de gelakte nageltjes, het kapsel en de make-up zijn een prima keuze.

Mirja Romeyn Poelstra

Mirja Romeyn Poelstra (30+)
Beroep: Actrice
Geweldig pak voor de zomer! Ik zie Mounira al heerlijk lunchen aan het water..zonnebril, groot natuurlijk mag in  de kleine sterrentas, erg schattig en ook goed met wit of jeans dat kleine tasje. Het originele jasje is langer, ik vind dat erg mooi maar als je curves meer wilt benadrukken, wel zo sexy is het korte jasje dat mounira draagt stukken hotter, lekker zelfverzekerd ook.  

christinew-150x150

Christine Wijmans (16)
Studie: VWO 5 en fashionblogger
Pretty in Pink! Dit is het eerste waar ik aan denk bij de outfit, de roze kleur is echt heel mooi en staat je goed. De outfit is erg leuk en net niet over de top, doordat gelukkig je schoenen en tasje in een andere kleur zijn. Het jasje is zeker mijn favoriet. Fabulous outfit!

Rachella

Rachella Martina (30)
Beroep: Eigenaar Otro Cara / Oprichtster Blogger Community Nederland
Website: www.otrocara.com
Om eerlijk te zijn vind ik de outfit van Mounira veel beter gestyled dan de outfit van Stacey Keibler. Het colbertje valt beter over haar broek en het staat mooier. Jammer genoeg valt de clutch weg in het geheel. Om die reden had ik toch gekozen voor een zwarte clutch met zwarte schoenen. Voor de rest was alles weer perfect!

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.