Fashion

Sale bij Expresswear

By  | 

Ik koop alle kleding voor ons gezin. Van manlief, tot zoonlief tot future baby girl. Manlief haat shoppen en wil niet eens passen in winkels. Noah daarentegen is er nu al gek op en voor babygirl hebben we ook al een kleine walk in closet bij elkaar geshopt. Maar goed hubby is aan de beurt want er is mega Sale bij de webshop van expresswear die alles verkoopt; van basics tot broeken, tot eigenlijks alles.  Misschien krijgt mijn broertje ook wat, ik ben in een goede bui:

Goed ik bestel wat boxers, daar kun je nooit genoeg van hebben.

boxers

Zwarte Jeans, dat is echt wel een absolute musthave in iedere kast voor zowel dames als heren en nu dus echt spot goedkoop.

jeans 1

Bloesjes, lekker voor op het werk, en ze zijn nu 70% afgeprijsd!! YES!

blousjes expresswear

En dan natuurlijk wat longsleeves. Ik kan niet kiezen! Met al dat geld wat ik uitspaar neem ik nog een jasje erbij wat niet in de sale is. Moet kunnen.

longsleeves

Huppa klaar, binnen een paar dagen is de bestelling binnen en het heeft me niet langer dan 20 minuten gekost. Online shoppen ik hou dr van!

P.s Als je nog een winterjas nodig hebt!

winterjas

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.