Lifestyle

Savarin Hotel Den Haag

By  | 

image (14)

Savarin Hotel Den Haag

Savarin Hotel Den Haag. Soms is het nodig om als koppel You&Me-time in te lassen. Even niets anders dan… Elkaar. Net als dat liedje”Just the two of us”

Savarin Hotel Den Haag

Den Haag, ik ben dol op deze stad! Ik kom hier regelmatig voor mijn werk. Vandaag niet. Vandaag komen Lex en ik hier om  te ontspannen en eens lekker de tijd voor elkaar te nemen. Gewoon even verstand op nul, niks moet, just relaxing.
We checken in bij het Hotel & Spa Savarin en krijgen de sleutel van onze Junior Suite. Een super mooie suite met een lichtgevend bed, een TV die automatisch uit de kast schuift en een jacuzzi waar je met gemak met z’n vieren in kan. Alles is schoon. Echt schoon. Wij zijn van die mensen die schoonmaak spullen meenemen als we naar een hotel gaan. Meer dan me lief is hebben we eigenhandig wc’s en baden geschrobt in – ja ook luxe- hotels, maar gelukkig was hier alles super schoon.

1394789746650

Relaxing time. We trekken onze badjas en slippers aan en gaan naar onze afspraak in de massage-ruimte. Hier wachten twee lieve dames ons op en krijgen we een full body massage van 50 minuten. Daarna verplaatsen we ons, helemaal relaxt, naar de Spa. Een beetje zwemmen, loungen, saunaatje pakken. Ik had het echt nodig. Nu ik ook nog blog, spendeer ik meer uren achter de pc en daardoor zaten m’n schouders en nek best een beetje vast. We eten kaasfondue met brood en groenten en maken daarna het rondje sauna af. Zelfs de ontzettend hete sauna en het ijskoude dompelbad.

Savarin reviewOmdat je hier tot 23.00 uur gebruik kunt maken van de faciliteiten is het niet nodig je te haasten. Super chill en je kan naar hartenlust zwemmen. Omdat we na ons lome middagje geen zin hebben om in het restaurant te eten bestellen we bij de roomservice. Voor één hamburger betaal je € 14,95 . Maar dan krijg je wel een  Wagyu hamburger  (wagyu vlees is specifiek vlees van de wagyu koe welke gemasseerd wordt en bier drinkt)

Savarin Review

De volgende ochtend stond er een  uitgebreid Life and Cooking ontbijtbuffet op ons te wachten. Een ruim assortiment aan allerlei ontbijt-heerlijkheden. En we konden zelf aangeven aan de koks wat ze voor ons moesten koken of bakken. Hoe decadent!?

Na het ontbijt heb ik even naar binnen gekeken: de gym zag er heel goed uit. Maar ik zat zoooo vol dat ik écht niet meer kon sporten.
Buiten het hotel hebben Lex en ik nog een potje geschaakt met het enorme schaakspel dat ze hebben staan (ik heb hem natuurlijk dik ingemaakt, want mijn SpangaS personage Marjana kon goed schaken en ik dus ook) en daarna was het tijd om weer lekker naar huis te gaan. Naar onze kleine man. Het was echt een heerlijke, relaxte get-a-away. Dat moeten we vaker doen!

savarin gym

savarin bed

1 Comment

  1. Pingback: Dagboek van actrice Mounira Mansour (II) - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.