Roddelfabriek

Series op Netflix Nederland

By  | 

Series op Netflix Nederland

Series op Netflix Nederland. Wat zal ik kijken op netflix? Wat zijn leuke meiden series? Ik weet het want ik ben Netflix obsessed! Als ik eenmaal aan een serie begin dan kijk ik alle afleveringen als het leuk is. Ik kijk graag naar girly series op een enkele uitzondering na. Graag hoor ik van jullie wat je kijkt en wat je kunt aanraden! Dit zijn de series op netflix nederland die ik al helemaal heb uitgekeken:

Gossip Girl (6 seizoenen)
Stipt op nummer 1 staat gossip girl, ik kan urenlang kijken naar allemaal mooie mensen in de mooiste outfits, die ook nog eens heel goed kunnen acteren. Gossip Girl is erg spannend en sexy love it!

Wanneer twee eens beste vriendinnen rivalen geworden, wordt hun machtsstrijd bekendgemaakt aan de school dankzij Gossip Girls banale blog.
gossip girl netflix

Pretty Little Liars  (6 seizoenen)
pas na aflevering 5 vond ik het pas echt leuk, even doorbijten dus want nu ben ik helemaal verslaafd.

Vier vroegere middelbare schoolvriendinnen werken samen als een mysterieuze afperser hun geheimen dreigt bekend te maken. Elke week een nieuwe aflevering.
pretty little liars netflix

Lost (6 seizoenen)
Dit is echt serieus een van mijn favo series all times. Ik heb alles gezien en het is zoo spannend en soms bijna eng… Soms is het ook heel ingewikkeld, maar in het laatste seizoen komt pas echt alles terug en wordt het toch een goed geheel. Ik zeg zeker aanrader!

Nadat ze zijn neergestort op een onbewoond eiland, moet een groep mensen zich aanpassen aan hun nieuwe thuis en kampen ze met de vreemde krachten van het eiland
lost netflix

The Vampire Diaries (4 seizoenen)
Bij gebrek aan series raadde een twitter volger mij aan om dit te gaan kijken en ja hoor ik ben hooked!! Ook hier moet je even een paar afleveringen uitzitten, maar vanaf aflevering 3 wordt het steeds beter. Ik ben nu bij seizoen 2.

Opgesloten in tienerlichamen strijden de twistende vampierbroers, Stefan en Damon, om de liefde van de innemende tiener Elena.
 
vampire diaries netflix

Nashville (3 seizoenen)
In eerste instantie wilde ik dit niet kijken, maar hij wordt je aangeraden door Netflix op basis van mijn eerdere keuzes. Het leuke is dat onze eigen Michiel Huisman er ook in speelt. Deze serie is volgens mij gebaseerd op een Celine Dion en een Britney Spears. Erg leuk!

Rayna James is een countrymuziek-legende maar wordt door haar label gedwongen op te treden met de jonge diva, Juliette Barnes
nashville netflix

Heroes (4 seizoenen)
Ook  hier ben ik lyrisch over, met heel veel plezier heb ik ook hier alle seizoenen vann gekeken.

Dit baanbrekende sci-fi-drama is een verstrengeling van de verhalen van een kleurrijke groep mensen die plotseling ontdekken dat zij bovenmenselijke krachten bezitten.
heroes netflix

Modern Family (4 seizoenen)
Ik keek vroeger ook altijd naar Al Bundy, dus dat was al een reden voor mij om deze serie te proberen. Het is lekker droog en herkenbaar! Deze kun je ook makkelijk kijken met de family want er komt geen gescheld, geweld, sex in voor ( bijna niet).

Deze Emmy Award-winnende sitcom volgt Jay Pritchett en zijn eclectische familie in hun omgang met de uitdagingen van het moderne leven van Los Angeles.
modern family netflix

Homeland (4 seizoenen)
Mega spannend, mooi geacteerd elke keer weer een spannende twist.. Echt heel erg mijn ding! Ook wel een beetje creepy hoor. Ik heb seizoen 1 t/m 3 gezien. 4 ga ik niet meer kijken, maar dat is omdat het voor mij voelt alsof seizoen 4 een spin-off is en dus niet meer bij de rest hoort.

Wanneer een krijgsgevangene na jaren gevangenschap huiswaarts keert, verdenkt een CIA-agent de marinier ervan dat hij een Al Qaida-terrorist is geworden.
homeland netflix

Drop Dead Diva (5 seizoenen)
Ja was ik ook niet van plan om te kijken en ik moet zeggen dat ik na seizoen 1 nog steeds mn twijfels heb, maar stiekem hoop ik dat seizoen 2 beter zal zijn. Het heeft echt wel potentie alleen is het een beetje braaf en sloom. Inmiddels heb ik besloten om het niet verder af te kijken…

Oppervlakkige, ultraslanke Deb Dobkins leert over het genot van sentiment en intelligentie nadat ze is geïncarneerd als slimme, mollige advocaat.
drop dead diva netflix

HEB JE GEEN NETFLIX???

Leuke Amerikaanse Reality Shows voor vrouwen

Wat ik nog van plan ben om te gaan kijken omdat het me aangeraden wordt:

Suits (2 seizoenen)

Als hij indruk maakt op een topadvocaat met een vlijmscherpe geest, krijgt een vroegtijdig schoolverlater een felbegeerde baan als advocaat-stagiair, zonder diploma.
suits netflix

Orange is the new black ( 2 seizoenen)

Piper moet haar comfortabele bestaan in New York inruilen voor een oranje gevangenispak als haar relatieverleden met een drugsdealer haar inhaalt.
orange is the new black

House of Cards ( 3 seizoenen) 

Seizoen 2 van deze veelgeprezen Original-thrillerserie kreeg 13 Emmy Award-nominaties, waaronder een nominatie voor Beste dramaserie en Beste mannelijke hoofdrol voor Kevin Spacey die de rol vertolkt van meedogenloos en geslepen congreslid, Francis Underwood, die nergens voor terugdeinst om aan de macht te komen in Washington D.C. Zijn geheime wapen: zijn prachtige, ambitieuze en even sluwe vrouw, Claire (Emmy-genomineerde voor Beste vrouwelijke hoofdrol, Robin Wright ).
house of cards netflix

9 Comments

  1. Pingback: Weekend crap

  2. Pingback: Leuke Amerikaanse Reality Shows voor vrouwen - Mounira's Mansion

  3. Pingback: Ervaring Liposuctie lipofilling forum - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.