Fashion

Sexy Carnaval Look: Lara Croft

By  | 

Sexy Carnaval Look: Lara Croft
Carnaval wordt natuurlijk door heel Nederland gevierd en vorig jaar moest ik er ook aan geloven. Nu kon ik natuurlijk een kant en klaar pakje online bestellen, van één of ander figuur in iedere webshop, maar dat is niet mijn style. Ik zocht een sexy carnaval look en dacht meteen aan de Sexy Carnaval Look: Lara Croft

          Meet Lara Croft

Sexy Carnaval Look: Lara Croft

Sexy Carnaval Look: Lara CroftZonnebril: Het moet een piloten bril zijn. Ik heb er zelf een heleboel, maar deze pilotenbril heeft licht glas zodat je in de disco toch nog een beetje kunt zien. Te koop op de markt v.a € 5,-

Haar: Ik heb zelf lang haar dus ik heb er een vlecht in gemaakt. Je kunt dit ook met nephaar doen.

Shirt: Als je Lara Croft Googeld dan heeft ze vaak een tanktop aan in verschillende kleuren. Met zwart/beige/donkergroen of bruin zit je al goed.

Short: Ik heb hier een vintage Levi’s broekje aan van Urban Outfitters. Maar in principe is ieder kort broekje goed.

Boobs: Dames, haal je grootste push-up BH uit de kast voor deze sexy carnaval look en vul hem met alles wat je hebt aan vullingen, sokken e.d. Ze kunnen nooit groot genoeg zijn voor deze look! High_Shimmer_Lip_Color_RGB

Make-up: Je ziet alleen je wenkbrauwen en je lippen bij deze look. Ik heb daarom gekozen voor een Mac Foundation. Een wenkbrouwpotlood van Mac. De lippenstift is van de nieuwe collectie van Bobbi Brown, de Love at First Swipe Editie. Deze blijft perfect zitten, de hele avond.  

Riem: Ik heb mijn grootste/langste riem om van Minc om taille te creëren en om mijn guns in te bewaren.

gun

 

 

 

 

 

Pistolen: Dat is lastig om aan te komen tegenwoordig, als je die wilt kopen dan kan je goed gaan zoeken. Ik heb uiteindelijk 2  2 groene waterpistolen gekocht die ik vervolgens zwart heb gespoten met een spuitbus. Want vinden kon ik deze niet.

 

 

 

 

Handschoentjes en slierten om de benen: Ik heb een zwarte panty gebruikt. Ik heb de slierten om mijn benen gewoon uit die panty geknipt. Verder heb ik van de voetstukjes handschoentjes gemaakt door er een duimgaatje in te knippen en een gaatje voor de rest van mijn vingers.   dkny

 

 

 

 

Laarsjes: Ik heb zelf leuke DKNY kaplaarzen. Maar alle kaplaarzen zijn goed. Je kunt ze ook zwart of bruin spuiten met een spuitbus.

 

1 Comment

  1. Pingback: Fashionblog - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.