Lifestyle

Sexy time

By  | 

Sexy time

Ik was laatst door een vriendin uitgenodigd voor een meiden avondje bij haar op de zaak. Mijn vriendin heeft een beautysalon en ze had haar kennissen, vriendinnen en wat vaste klanten uitgenodigd. Eenmaal binnen stonden er allemaal stoelen in een kring. Ik dacht nog… we gaan toch geen geesten opwekken of een soort kringgesprek houden. Wat bleek? Het was een soort sexy vrouwen feestje.

Mijn vriendin

Mijn vriendin had een dame uitgenodigd die ons wat kwam vertellen over de  nieuwste sexy items op het gebied van sexy time. Wat vooral belangrijk is, is dat je je comfortabel en sexy voelt en dat je op je gemak bent. Soms heb je daar een tool voor nodig. Denk hierbij aan een mooie sexy body, een massagekaarsje, een lustopwekkend pilletje ( ja die bestaan) of gewoon een  hulpstuk wat je onder de lakens extra plezier zal geven.

Ik moet zeggen dat ik niet zeker wist of ik hier over moest bloggen, maar ik heb toch besloten om wat van mijn opgedane kennis met jullie te delen. In deze blog voorzie ik jullie van de  sexy body’s , de kaarsjes en de lustopwekkers. De hulpstukken voor tussen de lakens moeten jullie zelf maar googelen:)

Sexy Body’s

Een body is altijd sexy, eigenlijk maakt het niet uit of hij nou doorzichtig is of dat hij een diep decollete heeft. Zelfs de meest simpele body’s doen het goed. Zelf draag ik graag body’s overdag, maar ik neem wel altijd stringbody’s zodat je geen onderbroeken lijn door je broek ziet, want dat is natuurlijk weer niet sexy.

body

 

Massagekaars

Ik zal wel onder een steen geleefd hebben, maar er zijn dus kaarsen die veranderen in warme massage olie. Je kiest eerst een geur die je lekker vind, zoals kersen, amandel of aardbei. De massagekaars is gemaakt van verschillende oliën die een verzachtende, verzorgende werking hebben. Steek de kaars aan, laat hem 20 minuten branden en blaas hem daarna uit. De kamer ruikt nu heerlijk en het kaarsvet is nu gesmolten en kan gebruikt worden als een  warme massageolie. Zo’n kaars heb je al v.a 7,95 en hij blijft 7 uur branden.

massage kaars

Bodypaintset & Lustopwekkers

Heb je er ooit eens aan gedacht om je partner te beschilderen met eetbare lichaamsverf? Dat kan dus. Je kunt een mooie tekening maken of je partner compleet bodypainten. Sex is goed voor je en gezond. Als je nou niet altijd zin hebt dan kunnen lustopwekkers een uitkomst zijn.  Als je meer informatie wilt over de producten die je in deze blog voorbij hebt zien komen kijk dan even verder op  Easytoys.nl daar heb ik ook de foto’s  vandaan gehaald. Tot zo ver deze blog over Sexy time.

bodypaintset

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.