Lifestyle

Shopblog My Jewellery

By  | 

Shopblog My Jewellery

Shopblog My Jewellery. Ik heb het zo lang zo druk gehad dat ik gewoon jaren lang geen horloge heb gedragen. Soms had ik puur een horloge om voor een instagram post. Maar ik kan je wel vertellen dat dat dan een horloge was die niet meer mijn smaak was of een die het niet eens deed. Nu het Corona-time is heb ik weer overal gedwongen tijd voor. Ik schrijf gedwongen omdat ik niet zo’n huismus ben. Genieten van het thuis zitten en het niet werken doe ik niet echt hoor. Ik ben altijd iemand geweest die graag dingen buiten de deur doet. Maar goed, het is nu even niet anders dus wat denk je? Ik bedacht me laatst dat ik weer eens gebruik wilde maken van een echt horloge. Zodat ik niet steeds mijn telefoon nodig heb. Want ja ik probeer me ook een beetje te social distancen van mijn telefoon. Vandaar deze Shopblog My Jewellery.

horloge my jewellery
Horloge My Jewellery

Horloge

Ik kwam op de site van My Jewellery terecht. Ik had dit merk al vaker voorbij zien komen op facebook en op instagram, maar kende het verder niet. En wauw ik was echt blij verrast. Gewoon leuke horloges voor leuke prijsjes. Ik heb toen gekozen voor dit simpele klokje met een leuk panterprintje.

Sieraden

Natuurlijk ging ik nog even verder snuffelen en kwam erachter dat ze ook hele leuke sieraden hebben. Ik ben zelf dol op mother and daughter stuff. Zoals je weet staat mijn hele instagram er vol mee. Vooral met mijn dochter omdat mijn zoon geen geduld heeft om uitgebreid foto’s te maken. Nimra daar en tegen vind het helemaal leuk om zich te verkleden en daarna te poseren. Noah ook wel maar als het warm is, of hij heeft wat beters te doen dan is het dus een big no.

My Jewellery horloge en orbellen

Mother daughter armband

Ik heb deze mother and daughter armbanden ook besteld en voorlopig draag ik beide zelf. De armband is namelijk nog niet in Nimra’s maat. Ik denk dat het is vanaf 12 jaar. Wat niet erg is want ze staan mij ook leuk. Ze wijst soms naar de armbandjes om mijn arm en dan zegt ze: ‘Die met het hartje is van mij he’. Inderdaad.

Oorbellen en armband My jewellery

Oorbellen

Ik heb ook een paar leuke oorbellen erbij genomen. Ze zijn roze met goud en lekker lang. Kleine knopjes staan mij niet echt daar is mijn hoofd te groot voor. Net als kleine zonnebrillen dat is echt een no go. Maar goed grote lange oorbellen I love it. Ben helemaal blij met mijn bestelling en ik raad deze webshop zeker aan. Ik had mijn bestelling binnen 2 werkdagen binnen. Op een zaterdag nota bene. Zaterdagen vallen denk ik ook tegenwoordig onder werkdag. Dus dat ging heel snel. Tot zover deze shopblog en tot de volgende keer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.