Lifestyle

Sierkussens winter make-over

By  | 

Sierkussens winter make-over

Sierkussens ik ben er dol op. En dat weten jullie wel want ik heb al meerdere kussen make-overs gemaakt op mijn blog. Het zijn altijd die kleine accessoires die zo’n grote impact kunnen hebben op je interieur. Een nieuwe bank koop je niet zo 1,2,3. Een muur schilder je ook niet elk seizoen een andere kleur. Maar guess what! Met sierkussens kun je altijd experimenteren. Staan ze niet in de huiskamer? Dan staan ze misschien wel super leuk in de tuin of in je slaapkamer. En als je ze toch niet leuk vindt staan dan geef je ze lekker weg!

Leuk cadeau voor de kerst

Ja wat geef je elkaar met de feestdagen? Ik ben zelf veel meer bewust geworden. Ik geef geen ondingen meer of plastic. Ik vind het leuker om iets te geven wat langer mee kan en wat dus eventueel doorgegeven kan worden. Sierkussens zijn dus ideaal. En natuurlijk niet alleen sierkussens. Ook tuinkussens zijn leuk om te krijgen en om te ontvangen. Maar het is ook een leuk idee om manlief alvast wat tuinkussens te geven, zodat hij kan beginnen met het bouwen van een loungebank.

Kussen trends 2020: veel kleur en prints

We gaan onze ogen uitkijken in 2020. Want willen we meer of minder kleur? Meer natuurlijk. Denk hierbij aan blauw, rood, geel tot heel veel roze. Ook zien we harde kleuren die als ‘colour blocking’ combinaties doorzet worden. Denk aan diverse patronen en tinten want het kan allemaal.

Combineren met tinten in 1 en dezelfde kleur

Wat ook hot is en blijft op dit moment: Alles in dezelfde kleur. Je kunt dan dus alles in dezelfde kleur doen of variëren in tinten in dezelfde kleur. Denk hierbij aan een blauwe bank met donker blauwe kussens met een lichtblauw vloerkleed. Of alles in de nieuwste kleur: Tranquil Dawn.

Tot slot maak een keuze

Ach er is zoveel mogelijk. Ga eerst na wat je zelf mooi vindt. Kies een leuke print of ga voor een goeie kleur zoals geel. Daarnaast kijk je welk stofje je fijn vindt. Wist je dat fluweel weer helemaal een rentree maakt? Wellicht leuk om daar eens wat mee te doen! In de tuin tuin kun je helemaal los gaan op gele tuinkussens die zijn echt niet weg te denken op dit moment. Tot zover deze blog. Hopelijk ben je geïnspireerd en bestel je jouw kussens nog even gauw voor de kerst!

Een andere populaire kleur van dit moment geel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.