Kinderen

Sinterklaas cadeau tips 2019

By  | 

Sinterklaas cadeau tips 2019

Ik weet het, het is nog vroeg, maar beter te vroeg dan te laat zal ik maar zeggen. Sinterklaas maakt straks weer zijn intrede en ja dan is het vaak weer stressen met de cadeaus. Dus vandaar gewoon nu alvast een inspiratie blog zodat je meteen even kunt scrollen om te kijken of er wat leuks bij zit voor jouw (klein)kids

Hoe kom ik aan deze inspiratie?

Ik was op een heel leuk HASBRO speelgoed event, georganiseerd door The PR-factory en daar kregen we een hele tour met alle noviteiten omtrent speelgoed.

Daarnaast ben ik ook betrokken bij de organisatie speelgoedvanhetjaar, die mij ook helemaal up to date hebben gehouden op het speelgoed gebied.

Ik dacht al meteen hier moet ik een blog over maken, want dit is heeeel handig. Ja ik ben niet zo goed in alle winkels en folders af gaan dus dit soort updates zijn voor mij ideaal en wie weet voor jou ook. Komt ie de Sinterklaas cadeau tips 2019:

Monopoly van Lol

De titel zegt het al en misschien ken je het spel vanuit je eigen jeugd? Noah vind het helemaal leuk want je moet natuurlijk straten kopen, zorgen dat je uit de gevangenis blijft en geld verdienen! Aanrader voor de wat grotere kids als binnen activiteit.

Power ranger poppen

Op Netflix kun je alle afleveringen kijken van vroeger. Ik heb ze als kind ook bijna allemaal gezien en Noah van 8 kent ze nu inmiddels ook allemaal. Deze pop hebben we zelf ook thuis en hij blijft goed staan en is ook lekker flexibel als het om spelen gaat. Sommige poppen kunnen hun armen en benen niet bewegen. Deze wel!

Power Rangers

FurReal Cubby beer

Hoe schattig is deze beer? Nimra heeft hem al. Wat kan deze beer allemaal?
Hij kan knuffelen, kiekeboe spelen, dansen, slapen en nog veel meer. Oh en hij brabbelt terug als je tegen hem praat. Leuk voor jongens en meisjes!

Cubby de beer

Egeltje Plof

Dit is een leuk spel voor het hele gezin en heel makkelijk. Wij hebben hem zelf ook en je kunt het bijvoorbeeld na het eten zo op tafel zetten. Je kunt het op verschillende manieren spelen. Nimra is 4 en zij vindt het leuk om gewoon te wachten wanneer de egel ‘ploft’. Als hij ploft dan gaan al die zachte stekels eruit en dan doen we: Wie er het meest te pakken kan krijgen. Heel simpel en leuk. Met Noah doen we dan nog dat sommige zachte stekels meer punten opleveren. Aanrader!

Egeltje Plof

Disney Princess

Mijn dochter Nimra is een echt princessen-meisje. Ze gaat ook graag gekleed als prinses door het leven. Elsa is haar lievelings Disney Prinses. Nimra was erg blij met dit pakket en ze speelt er dagelijks mee. Deze uitvoering is zo speciaal omdat de prinsesjes casual kleding aanhebben. Elsa draagt zelfs een pyjama.

Poppenzitje fiets Elsa

Om nog even door te borduren op Nimra’s favoriete Disney prinses Elsa. Kijk eens hoe leuk dit poppenzitje is van Elsa en Anna van Frozen? Nimra gaat helemaal blij zijn als ze deze krijgt. Ik spotte hem online en was meteen verliefd (ik ben stiekem ook Elsa fan). Zo’n poppenzitje fiets kost 11,95 en je betaalt 4,95 verzenkosten. Binnen 1 a 2 werkdagen heb je hem al in huis. Ideaal!

fietsstoeltje pop elsa

En dan Noah’s favorite:

Donald Duckjes. Noah is gek op lezen en voordal duckjes! We zijn tegenwoordig lid van een facebook groep waar we deze met elkaar ruilen… 

Tot zover deze Sinterklaas blog! Hou ook onze vlogs in de gaten want hier pakken we ook speelgoed in uit!

Tot de volgende

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.