Kinderen

Sinterklaascadeau meisje 3

By  | 

Sinterklaascadeau meisje 3+

Sinterklaas staat alweer bijna voor de deur en ik weet hoe moeilijk het is om elke keer weer wat te bedenken voor pakjes avond. In deze blog wil ik jullie laten zien wat Nimra zoal voor Sinterklaas krijgt.
De jaren hiervoor kregen beiden kids eigenlijk veel te veel kleine rommeltjes en een paar grote cadeau’s. Met de kleine prulletjes speelden ze amper en achteraf gezien vond ik het zonde van al dat speelgoed.  Nu hebben we een nieuwe constructie: Niet te veel geven, maar gewoon iets echt leuks geven.

Voor Sinterklaas krijgt Nimra een step en een pop. Haar nichtje Nora krijgt de zingende my little pony en voor kerst krijgt Nimra de zelf zwemmende Ariël. Hieronder de foto’s en omschrijving.

1 Mini micro step de luxe 2- 6 jaar

De Mini Micro deluxe step is de beste 3-wiel kinderstep voor peuters en kleuters. Hij is zeer stabiel en stuurt geweldig. Het unieke leun-en-stuur mechanisme – je stuurt met je gewicht – geeft kinderen het gevoel door de straten te surfen. Vanaf 2 jaar steppen ze er zo mee weg! Wat ik vooral belangrijk vind is dat mijn kinderen lekker bewegen en zo min mogelijk achter de tablet zitten. We hebben deze step ook voor Noah besteld. Hij krijgt de maxi micro step de luxe en deze is juist vanaf 6 jaar. Van ons mogen de kids er ook mee in de huiskamer spelen. Op deze manier kunnen ze dagelijks lekker hun energie kwijt. Ook kunnen ze de steps gebruiken om naar school/ creche/ de supermarkt e.d te steppen. De step is misschien duur maar ik zie het als een investering in hun gezondheid. Ze kunnen er jaren plezier mee hebben en als ze er  klaar mee zijn kun je de step voor een leuk bedrag weer verkopen op marktplaats.

mini micro roze de luxe

 

2 Baby Alive,  plas & dans baby

Nimra gaat hier zoooo blij mee zijn. Ze zit helemaal in de baby fase en is echt dol op poppen en het verzorgen van de popjes. Als je op de buik drukt van de pop zegt ze: ‘Ik moet plassen wil je mijn potje pakken’. Als je nog een keer drukt dan zegt ze dat ze heel nodig moet en als je weer drukt gaat ze plassen ( je hoort een plas geluid). In totaal maakt ze 50 verschillende geluidjes, zinnetjes en liedjes. In het pakket zitten verzorgingsspulletjes, stickers en natuurlijk een schone onderbroek.

baby alive

 

3 My Little Pony, zingende rainbowdash

Deze pony speelt liedjes af waarbij je kind dan kan meezingen. Er zitten 5 liedjes op en 15 zinnetjes. Lekker samen zingen. Nimra is niet zo van de ponys maar haar nichtje wel dus deze is voor haar.

zingende rainbow dash

4 Disney Princess, swimming adventures Ariël

De zeemeermin die echt kan zwemmen is perfect als sinterklaascadeau meisje 3. Dit is helemaal leuk voor meisjes die dol zijn op zeemeerminnen. Nimra heeft zelf ook een zeemeerminnen staart en ze zit vaak in bad met haar staart aan.  Ik weet super zeker dat ze het fantastisch gaat vinden om voortaan in bad te zitten met een zelf zwemmende Ariël. Daar we dus niet te veel willen geven  ( en de oma’s ook allemaal een cadeautje hebben) gaat deze mooie pop nog even in de kast en komt ze tevoorschijn met kerst.

zelf zwemmende zeemeermin

 

2 Comments

  1. Pingback: Kerstcadeau en diner tips - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.