Beauty

Size Zero Review Amsterdam

By  | 

Size Zero Review Amsterdam

Vandaag heb ik een afspraak voor een Size Zero behandeling in amsterdam. Ik hoef niet persé size zero, maar elke centimeter vet die er zonder inspanning vanaf kan is mooi meegenomen. Size Zero garandeert dat je na de behandeling meteen centimeters kwijt bent en ik wil graag weten of dat ook echt zo is.

Hierbij mijn Size Zero Review Amsterdam:
Ik moet een formulier invullen met al mijn gegevens en daarna mag ik op het bed gaan liggen. Ik krijg een apparaatje om mijn pols en enkel dat mij een body-advies geeft: Ik zit op 25% vet. Dat is netjes want tussen de 20% en 30% is goed/normaal. Ik heb mijn roze bikini aan en die kleurt toevallig mooi bij de roze deken.

size zero amsterdam      
Daarna is het zover. Ik krijg op de gebieden waar ik centimeters kwijt wil riempjes met daaronder ovale apparaatjes. Ik kies voor onderarmen, binnenkant van mijn benen, love handles en buik. Nadat ik helemaal ingepakt ben ga ik samen met de consulente de sterkte bepalen. Het hoort geen pijn te doen. Het voelt alsof je telefoon op trillen staat en de trilling doordringt in je spieren.

size zero apparaat
Het apparaat gaat aan en ik voel lichte prikkelingen bij mijn benen, daarna voel ik ze bij mijn buik en tot slot bij m’n armen. In de eerste fase voel je steeds trillingen op ieder huidgebied voor een aantal seconden. Bij de tweede fase doet het apparaat alles tegelijk, dus dan voel je het overal trillen. Bij de laatste en dus derde fase zetten ze alles nog iets harder. De behandeling doet absoluut geen pijn en ik ben benieuwd naar het resultaat.

20140411_144054
Ik ben in totaal 15 cm kwijt!

Ik moet er wel bij zeggen dat dit niet blijvend is. Drink wat water en het zit er weer aan. Maar als je dit vaker zou doen zou het wel langer kunnen wegblijven denk ik.

Dit was ik kwijt:
Bij mijn armen: 2 cm Bij mijn benen: 9 cm Bij mijn buik: 4 cm Extra info: Deze behandeling mag je 2x per week doen. Per behandeling kost het € 59,-. Een maandabonnement kost € 99,-. Een 10 ritten kaart € 500,- Per gebied raak je tussen de 1 en 5 centimeter kwijt. De behandeling is voor zowel mannen als vrouwen. Niet aan te raden als je hartklachten hebt of zwanger bent. Voor meer info check de site:  www.sizezero.nl sizezero                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

7 Comments

  1. Pingback: Diary Mounira April - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.