Lifestyle

Slimme meubels met meerdere functies

By  | 

Slimme meubels met meerdere functies

Ik was laatst mijn huis aan het opruimen en ik bedacht me dat ik best veel meubels heb met meerdere functies. Dus meubels die meer kunnen dan alleen hetgeen waar ze voor bedoelt zijn. Dus ik dacht ach why not. Hierbij een kijkje naar mijn slimme meubels met meerdere functies.

Koelkast die ijsblokjes geeft

Koelkast die ijsblokjes geeft. Oke het is geen slimme meubel maar wel een slim apparaat. Wij hebben hem hoor en oh wat zijn we er blij mee. Het is nou niet zo dat ik graag al mijn drankjes heel koud wil… Maar ijsblokjes zijn gewoon gezellig. Als we een etentje hebben dan zet ik een mooie karaf water op tafel met limoen en ijsblokjes erin. Als manlief Cola wil dan krijgt hij dat in een glas met ijs. En als de kids limonade willen… je snapt hem wel he.. Heel fijn dat ik niet zelf ijs moet maken en maar hopen dat het niet op is. Met de koelkast die ijsblokjes geeft hoef ik dus zelf helemaal niks. Behalve dan dus op het knopje drukken.

Photo by Lanju Fotografie on Unsplash

Bank waarin je spullen kunt opbergen

Ja hebben we ook. Ik moet je zeggen. Niets is fijner voor je peace of mind dan een opgeruimde huiskamer en dito woning. Ik vind het dan ook heel fijn dat ik rondslingerende dingen snel weg kan werken. Daarom is het echt ideaal dat wij een hoekbank hebben met opbergruimte. Daarin gaan de bankdekentjes, de laptop en alle irritante oplaaddraden. Ook ligt de yogamat daarin en mijn gewichtjes.

Gespot op woonenzo.nl

Slaapbank als bankje

Met een slaapbank heb je altijd ruimte voor een logee. Of als je zelf even een dutje wilt doen dan klap je je slaapbank even uit en hoppa op naar dromeland. Als je een slaapbank uitkiest die ook nog opbergmogelijkheid biedt dan bespaar je geld en ruimte. Ook in een studentenkamer of studio is een slaapbank ideaal. En voor de prijs hoef je het niet te laten, want tegenwoordig krijg je hoogwaardige kwaliteit tegen een goedkope prijs. Ik ben enorm fan van slimme meubels met meerdere functie’s en daar hoort de slaapbank zeker bij. Even googelen op goedkope slaapbank kopen.

Houten jaloezieën

Ja houten jaloezieën hebben misschien geen super powers. Behalve dan dat ze open en dicht kunnen en de kamer kunnen verduisteren. Maar ze zijn zo mooi. Dus wat ze slim kunnen is een matig interieur veranderen naar een mooi interieur. En dat kunnen gewone plastic jaloezieën niet. Deze mag wat mij betreft dus ook niet missen in het lijstje met slimme meubels met meerdere functies.

veneta houten jaloezieën
Houten jaloezieën

Er is vast nog meer

Er zijn vast nog een heleboel slimme meubels met meerdere functies. Ik heb in ieder geval bovenstaand rijtje allemaal in mijn huis and I love it. Heb jij nou ook wat leuks thuis? let me know in de comments! tot de volgende homeblog

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.