Roddelfabriek

Ex Kourtney Scott(34) relatie met Sofia Richie (19)

By  | 

Ex Kourtney Scott(34) relatie met Sofia Richie (19)

Ja je leest het goed de Ex van Kourtney Kardashian, Scott Disick heeft een relatie met de 15 jaar jongere Sofia Richie. Fans vermoedden maanden geleden al dat er iets speelde tussen de twee, maar dit werd toen nog ontkent. Sofia Richie twitterde in juni 2017: ‘ Voor de laatste keer, Scott en ik zijn gewoon vrienden. Ik ben single en gefocused op mijn vrienden, familie en werk. #nogmaalsrelax’

sofia richie twitter

Wie is Sofia Richie
sofia richie

Sofia is de jongste dochter van Lionel Richie Je kent hem wel de mega bekende superstar papa van o.a de mega hit : ‘Hello’. Zij is dus jongste van het Richie gezin. Ze heeft nog een ouder broer en een bekende zus: Nicole Richie (realityster). Sofia is een (instagram) model. Naast dat ze een groot instagram account heeft met 2.9 miljoen volgers ( waar ze belachelijk veel geld mee kan verdienen) werkt ze ook voor grote merken. Ze was het gezicht van de modelijn van Madonna en is model voor o.a Tommy Hilfiger, Moschino e.a. In interviews geeft ze aan dat ze modeontwerper wilt worden. De muziek industrie trekt haar ook enorm.

lionel richie
Scott Sofia Richie

Wie is Scott Disick

Je kan hem bijna niet ‘niet’ kennen. Iedereen heeft toch wel ooit een keer naar Keeping up with the Kardashians gekeken? Nou Scott Disick is de ex vriend van Kourtney Kardashian waarmee hij 3 kinderen heeft. Mason (7), Penelope (5) en Reign (2).  In seizoen 14 van Keeping up with the Kardashians vertelde Kourtney dat zij en Scott al zeker 2 jaar uit elkaar zijn. Dus is het natuurlijk niet gek dat ze beiden weer daten. Want ook Kourtney heeft een nieuwe liefde.

Kourtney’s nieuwe liefde Younes Bendjima

Kourtney en Scott hadden dus een knipperlicht relatie van bijna 10 jaar. In 2015 ging de stekker er echt uit en sindsdien is Scott met diverse jonge modellen gespot waaronder Bella Thorne. Kourtney  (38) wordt sinds een aantal gespot met een nieuwe man aan haar arm. Deze man is 24 jaar en heet Younes Bendjima.
younes bendjima

Younes  is Algerijns en was een boxer, maar nu verdient hij een aardige duit door zijn modellen werk. Hij is model voor o.a Givenchy, Hermes en Ralph Lauren. Ook heeft hij in korte tijd 259K volgers op instagram waardoor hij ook snel in waarde stijgt. De grote modellenbureaus willen graag met modellen werken met een grote volgers groep dus komt deze media aandacht hem zeker ten goede.  Younes zijn moeder woont in Parijs en hijzelf reist veel tussen Amerika en Frankrijk. Hij heeft een korte relatie gehad met o.a Jourdan Dunn en het schijnt dat hij een week na die break-up al een relatie startte met Kourtney.

Dat was hem!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.