Lifestyle

Zuiver Amsterdam

By  | 

Zuiver Amsterdam, ik kom er graag. Laatst ben ik er met de girls geweest om even op te laden. We zijn de koude winter alweer door en ik krijg weer meer energie om leuke dingen te doen. Ik heb een vrij hectisch leven en even de ontspanning zoeken, dat doe ik echt te weinig. Maar goed don’t we all.. Niet teveel mee bezig zijn en gewoon leven in het moment. Gaan met die banaan. En dat is wat we deden al hadden we de afspraak wel al 3 weken van te voren gepland. Nadat ik de kindjes op bed heb gelegd rij ik erheen. Je kunt er gelukkig voor de deur parkeren dus dat is ideaal.

Ik kon wel merken dat Zuiver Amsterdam erg populair is geworden. Er stond een enorme wachtrij met allemaal mensen die graag naar binnen wilden. Ik ging trouwens op een dinsdag. Dan is het badkleding dag. Ik zou namelijk echt niet naakt ergens rondlopen no way! Mijn vriendinnen waren niet op tijd met het maken van een massage afspraak en toen ze dat wilden doen op de dag zelf zat alles al vol. Dus we hadden afgesproken dat ik dan eerder zou gaan voor de massage (Ik was wel op tijd met het maken van de afspraak) en dat ik ze dan later zou meeten.

Oke, eenmaal in mijn badpak, nam ik een kopje thee en wachtte ik op de massage. Ik had namelijk om 19.30 een afspraak, Het enige wat ik vergeten was om aan te geven is dat ik normaal gesproken altijd vraag om een vrouwelijke masseuse… En ja hoor het moment dat ik me dat bedacht was er ook een meneer die zei: ‘Mevrouw Mansour?’
Oeps! Even spookte het door mijn hoofd om te cancelen, maar toen dacht ik: Mounira doe eens normaal hij gaat je heus niet opeten hoor.
En idd de massage was erg fijn en ontspannend. Je kon merken dat deze meneer er veel verstand van had en toen de tijd om was vond ik het jammer, want ik was even weg uit de realiteit en zweefde in een soort van relaxte sleepyachtige vibe.

Sauna Time 
De dinnetjes en ik hadden bij het zwembad afgesproken. Dat is een handige meetingplek als je wilt afspreken, want daar hangt ook een klok. Telefoons zijn er niet toegestaan dus vandaar.
Na even in het zwembad te hebben gezwommen gingen we buiten het Sauna rondje doen. Wij doen allen niet aan koud. Dus als we het even niet uithielden in de Sauna dan gingen we er gewoon uit, maar niemand van ons ging in het koude bad. Het leukste vonden we de muziek sauna. Daar mocht je gewoon praten en zo konden we even bijkletsen.

Spa_Sauna_Finsen

Whirlpool
De rest van de avond hebben we gespendeerd in de whirlpool BUITEN! Ja dat was echt fantastisch. Het was er iets van 2 graden, maar het bad was heerlijk warm. We hebben er echt lang ingezeten want toen we er later uitgingen om te douchen werd er al omgeroepen dat het 23.00 was.
Time Flies. Wat ook een aanrader is, is om ook een keer in de zomer te gaan als het heel mooi weer is. Ik heb dat wel vaker gedaan en I love it.

Ben je zelf ook toe aan wat ontspanning, rust en misschien gezondere voeding en tips? Kijk dan even op de Spawellnessgids voor inspiratie.

Liefs van jullie Mountje
*Fotografie: Karen Steenwinkel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.