Baby

Speech voor Noah Sweet 5

By  | 

Speech voor Noah Sweet 5

Tijdens Noah’s Verjaardag heb ik een Speech gegeven. Ik heb zoveel liefde voor mijn zoontje en ik wilde dat met hem delen op zijn speciale dag. Het was best moeilijk om iets op papier te zetten. Ik heb er dagenlang over na gedacht. Wat vertel je aan een kind van 5? Uiteindelijk is het me gelukt om iets recht uit mijn hart op papier te krijgen. Speech voor Noah Sweet 5. Komt ie:

Lieve Noah

Hier staan we dan op je verjaardag met al deze lieve mensen en kinderen die hier allemaal naar toe zijn gekomen speciaal voor jou. Voor Noah omdat jij 5 bent geworden.. Je bent gewoon alweer 5 jaar!!

Ik herinner me je geboorte nog als de dag van gisteren. We hadden ons zo verheugd op je komst. Alles lag klaar voor je en daar was je. Een prachtig lief schattig jongetje met 10 vingertjes en 10 teentjes. Als ik naar je keek hoe je lag te slapen in je wiegje dan fantaseerde ik altijd over een sterke band. Jij papa en ik. Een team dat samen de hele wereld aan kan. Een team die er altijd voor elkaar is. Een front.

Noah ik heb je nu beter leren kennen. Je bent een lieverdje. Je doet niemand kwaad, je houdt van zoet. Snoep bijvoorbeeld daar kan je geen genoeg van krijgen. Je houdt van lekker buiten spelen. Maar ook de Smart wereld vind je geweldig. Je bent inmiddels zelfs een beetje verslaafd aan de ipad, de wii, playstation e.d

Noah als ik naar jou kijk voel ik zoveel liefde voor je. Ongekende liefde die dieper gaat dan alles wat ik ben, alles wat ik heb, alles waar ik voor sta. Zonder jou zou ons leven niet compleet zijn. Je bent nu een grote broer. Nimra kijkt enorm tegen jou op. Alles wat jij hebt wil ze ook en alles wat jij kunt wil ze ook kunnen. En jij bent zo lief voor haar.

Als ik jullie samen zie dan heb ik niets meer nodig dan lijkt het of de tijd stilstaat en dan doet niets er verder toe. Dan hoop ik stiekem dat het nog heel lang duurt voordat jullie groot worden. Want er komt een dag dat jullie niet meer met ons willen knuffelen en bij ons op schoot willen zitten en daar ben ik zelf nog lang niet aan toe. Maar toch moet je op een dag je vleugels uitslaan lieve Noah. En ik hoop dat je papa en mij je daarbij laat helpen.

DSC_0339

De weg naar volwassen worden is een lange weg, waarbij je hard moet werken om succesvol te worden. Maar… Met al jouw talenten weet ik zeker dat jij deze weg aankunt en zal slagen in wat jij maar wilt, zo lang jij er vol voor gaat. Jij doet alles met zoveel enthousiasme en jij durft dingen die ik zelf niet eens durf, zoals dat zingen laatst. Je durft heel veel en ik hoop dat je dat zult blijven doen, want dat is echt een eigenschap om te koesteren!

Noah jij inspireert me en het maakt mij zo trots om te zien dat je nu al uitgroeit tot een echte influencer. Ik hoop dat je mij en vele anderen mag blijven inspireren voor de rest van je leven. Lieve Noah jij bent samen met papa en Nimra mijn alles en ik ben er trots op dat ik je moeder mag zijn. Dit was mijn speech voor Noah voor zijn Sweet 5.

Ik hou van jou!

Dit was de Speech voor Noah Sweet 5. Wil je meer lezen en de foto’s zien van Noah’s verjaardag en onze lifestyle? Klik dan hier. Speech aan Noah Sweet 5

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.