Beauty

SportBlog Diary

By  | 

Ik kan niet wachten tot Dominique en ik gaan beginnen met de sportblog diary. Niet omdat ik nou zo een fan ben van sporten, maar omdat ik wel graag mijn figuur getoned houd. Dat is voor mezelf ook een goede stok achter de deur want ik ben heel Bourgondisch aangelegd. Ik hou van gezelligheid, feestjes en lekker eten. Verder zit ik liever op een bankje in het park te kijken naar uitslovers die voorbijrennen in hun joggingpakjes dan dat ik er zelf een ben.

T3S5N_0105 110499_0343 110567_2022 110572_0343

Ik eet echt liever een zak chips op de bank en ik slaap liever uit in de ochtend. Maar ja ik heb helaas geen ‘slanke genen’ en als ik naar mijn lichaam luister zou ik echt een flink gewichtsprobleem hebben. Mijn tantes in Tunesie zijn daar het levende bewijs van.
Maar goed, daarom eet ik dus vrij gezond en sport ik om mijn figuur te behouden. We willen echter met de sport blog een stapje verder gaan. We willen het lichaam meer vorm geven. Mooie ronde billen, slanke benen maar wel heupen en natuurlijk gaan we voor een platte buik met misschien als het niet te veel gevraagd is een beetje getonede buikspieren. Ook de armen mogen natuurlijk niet te breed zijn en aan het loshangende vel moet een eind komen. Best ambitieus dus, maar we gaan vanaf maart online met een wekelijks schema waarbij iedereen mee kan doen met het dieet en de oefeningen. De oefeningen kunnen gewoon vanuit huis.
Om onszelf een beetje aan te moedigen hebben we alvast online te gekke fitness outfits besteld van ASICS.

2014-02-02 18.45.55Als we dan toch iets moeten doen waar we eigenlijk tegen opzien, dan willen we er natuurlijk wel fashionable uitzien terwijl we het doen. Deze outfits geven net die extra push om toch wel die knop om te zetten en te gaan sporten. Want als we eerlijk zijn dames, elke gelegenheid om een leuke outfit aan te trekken, is de juiste gelegenheid, toch? Twee van de mode trends voor voorjaar/zomer 2014 zijn veel kleur, en weg met het minimalisme. Het mag weer uitdagend, kleurrijk en ‘fierce’ zijn, en deze outfits voldoen hier volledig aan. De leuke felle kleuren, gecombineerd met leuke print geven een zomers, vrolijk gevoel, waar je spontaan energie van krijgt. De materialen zijn ook nog eens geweldig voor het sporten, de motion dry technologie zorgt ervoor dat het zweet van de                                                                       huid wordt verwijderd waardoor je je lekker fris blijft voelen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.