Fashion

Of ik van sporten hou?

By  | 

Of ik van sporten hou?

Ik hou niet van sporten, toch spendeer ik velen uren van mijn  leven door in de gym omdat ik wel graag mijn figuur getoned houd. Ik hou van gezelligheid, feestjes en lekker eten. Verder zit ik liever op een bankje in het park te kijken naar uitslovers die me voorbij rennen in hun joggingpakjes dan dat ik er zelf een ben.

of ik van sporten hou

Eten

Ik eet echt liever een zak chips op de bank en ik slaap liever uit in de ochtend. Maar ja ik heb helaas geen ‘slanke genen’ en als ik naar mijn lichaam luister zou ik echt een flink gewichtsprobleem hebben.  Mijn tantes in Tunesië zijn daar het levende bewijs van.
Maar goed, daarom eet ik dus vrij gezond en sport ik om mijn figuur te behouden. Waar ik nu aan werk met mijn personal trainer zijn mijn vormen. Mooie ronde billen, slanke benen maar wel heupen en natuurlijk ga ik voor een platte buik met misschien als het niet te veel gevraagd is een beetje getonede buikspieren. Ook de armen mogen natuurlijk niet te breed zijn en aan het loshangende vel moet een eind komen. Wat ik wel leuk vind aan sporten is sportkleding shoppen.

Naast trainen is cardio mega belangrijk. Uit nieuwsgierigheid heb  ik eens opgezocht waar je heel veel calorieën mee per uur kunt verbranden en wat denk je? Dat kan met squashen!

Overzicht calorieverbruik squashen
Duur 50 kg 100 kg
30 minuten 297 kcal 594 kcal
45 minuten 446 kcal 891 kcal
60 minuten 594 kcal 1188 kcal
90 minuten 891 kcal 1782 kcal

En laat er nu net een squashzaal bij ons in de buurt zitten. Om mezelf een beetje aan te moedigen laat ik me vaak inspireren door sportkleding, als de kleding leuk is wil ik een nieuwe sport namelijk best proberen. Op  Qss-squash.nl   verkopen ze squash kleding en daar heb ik wat leuke items gespot:

Squashschoenen van Oasics

oasics

Ik zou deze naast squash ook kunnen gebruiken in de gym.

squash top

Squash rokje

squash rokje

Nou genoeg leuke squash setjes gevonden nu moet ik mezelf alleen nog aanzetten tot een proefles. Ook al ben ik geen sporter vind ik het resultaat van cardio training wel heel bevredigend. Als je bijvoorbeeld zin hebt om een overboard te gaan met lunchen en je gaat einde middag een uurtje squashen dan is die hele lunch verbrand. En waarschijnlijk is het best leuk ook. Klinkt ideaal.

Ik hoop in ieder geval dat ik jou als lezer wat bij heb kunnen brengen en tot de volgende blog!

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.