Fashion

Sportief in trainingspak

By  | 

Sportief in trainingspak

Mijn kids zijn beide sportief in trainingspak. Noah zit op trampoline-les en op dansen. Nimra is nog een beetje te klein voor een eigen hobby, maar die mag op trampo-les ook lekker mee springen en op dansles doet ze ook gewoon mee vanaf de zijkant. Dagelijks gaan we met ze naar buiten, lekker naar de speeltuin, wandelen of de natuur in. Daar Noah echt graag klimt en klautert geef ik hem geen strakke skinny jeans meer aan zoals vroeger. Die tijd is echt een beetje voorbij. Noah is nu helemaal van de trainingspakken en ja wat Noah draagt..dat wil Nimra ook.

Noah van de trainingspakken why?

Nou dat zal ik jullie vertellen. Ik begin daarvoor even bij Nimra. Mijn dochter is een echt meisje-meisje. Zij besteedt heel veel tijd aan haar looks, goh van wie zou ze dat nou hebben? Zo wil ze (het liefst dagelijks) nagellak op en mooie speldjes in haar haren. Ze draagt graag roze kleding  met glitters en ze kan gewoon midden op de dag besluiten om zich weer om te kleden. Ook bij het aankleden wil ze het liefst ‘alles zelluf doen’. En wil ze zelf bepalen wat ze aan gaat doen. As ik bijvoorbeeld wil dat ze een stoere spijkerbroek aan doet, en als mevrouw daar die dag geen zin in heeft, dan wint zij.

Nimra

Oke terug naar Noah

Noah is nooit zo geweest. Tot zijn 5e mocht ik hem aandoen wat ik maar wou. En met aandoen bedoel ik letterlijk zijn kleding voor hem aandoen. Noah is altijd heel erg speels geweest, hij zat liever met een autootje te spelen dan zich te focussen op hoe zijn broek aan moest. Goed rond zijn 5e verjaardag vonden Noah en ik het beiden tijd dat hij zich zelf ging aankleden. Ik mag dan zijn kleren klaar hangen en hij doet het aan. Maar ik merk wel dat Noah geen geduld heeft. Heel vaak zit z’n shirt binnenstebuiten of heeft ie moeite met z’n rits of knopen. Op de dagen dat ie gym heeft moet ie zichzelf ook weer extra om en aankleden, dus daarom draagt hij nu op de dagen dat hij gym of een hobby heeft een trainingspak.
hummel trainingspak jongenhummel trainingspak zonder capuchon

The X Factor

Ik was laatst bij The X Factor PR in IJBURG en ik zag er zulke leuke trainingspakken van Hummel hangen dat ik er meteen 2 heb aangevraagd voor Noah en Nimra ter review. Voor Noah hebben we er ook een paar Hummel sneakers bij aangevraagd. Beide dus Sportief in trainingspak. Deze trainingspakken dragen ze al langer dan een maand en ze zijn ook al een paar keer in de was geweest. Ik kan zeggen dat het prima spul is en het ziet er ook nog eens leuk uit. Noah’s Hummel jasje heeft geen capuchon of zakken en voelt lekker zacht aan. De broek heeft wel zakken, maar geen ritsjes. Deze is ook lekker zacht en glad. Voor de foto’s heeft Nimra een faux fur (oftewel NEP!) bonten bodywarmer aan en een sjaal om, omdat het voor haar te koud was om buiten foto’s te maken zonder jasje. Noah had net gerend en had het nogal warm, vandaar dat zonder jas erbij loopt.

hummel trainingspak meisje

Beide pakken worden intensief gedragen. Die van Nimra is roze/paarsig met gouden glitter stiksels. Die van Noah is blauw met aan de zijkanten de herkenbare witte pijltjes.

hummel sneakers blauw

Klik hier voor de link naar de Hummel Schoenen

Vooral Noah is de laatste tijd flink aan het groeien. Begin zomer zat hij op schoenmaat 29, eind zomer op 30 en nu in november alweer op 31. Ook qua kleding gaat het hard. Hij zit nu met 6.5 jaar op maat 134-140.

Dit was mijn blog over sportief in trainingspak zie ook mijn andere blogjes.

Liefs Mounira

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.