Lifestyle

Stay home bedenk nieuwe uitdagingen

By  | 

Het is wederom al met al weer een bewogen jaar voor ons allemaal. Naast dat we natuurlijk allemaal onze eigen persoonlijke hoogte en dieptepunten hebben, hebben we dit jaar wereldwijd te maken met het Corona virus. Naast dat dit virus vreselijk leed en verlies over de wereld heeft verspreid, zal het nog wel even duren tot het uitgeroeid is. Wij kunnen zelf niet meer doen dan ons aan de richtlijnen houden en wachten tot deze sombere bui is overgewaaid.

Photo by Bud Helisson on Unsplash

Stay home

Dat brengt me weer een beetje op de stay home, stay positive tour. Ik werk zelf ongeveer 4 dagen buiten de deur. Ik film voor de TV programma’s: ‘Ik zou wel eens willen weten’ en ‘Life is Beautiful bij RTL4’ en daarnaast ben ik dramadocente en geef ik les op scholen door heel Nederland. Op de dagen dat ik vrij ben doe ik thuis nog best veel op de computer, van mails beantwoorden, tot blogjes schrijven tot de administratie. Daar mijn sociale leven zo goed als stilstaat doe ik echt weinig nog. Het hoogtepunt van deze maand is bijvoorbeeld dat ik met mijn vriendin eten ga ophalen bij ons favo restaurant om dat dan vervolgens in de auto samen op te eten.

Nieuw project en tijd voor flyers

Binnenkort ga ik weer acteerworkshops geven op eigen initiatief. Ik heb dat in het verleden al vaker gedaan. In december en januari heb ik het vaak weer wat rustiger dus dan heb ik weer de tijd om dit op te pakken. Ik bedacht me dat het wel eens handig zou zijn om voor de acteerworkshops flyers te laten drukken. Ik merk zelf dat ik het soms gewoon ook lekker vind om iemand iets tastbaars mee te geven. Zeker als het gaat om de juiste informatie te verstrekken. Meestal verwijs ik naar facebook of de website, maar een flyer met de plaats, datum, tijd en inhoud van de workshop wil ik dus ook tastbaar meegeven.

Zelfpromotie met visitekaartjes die verwijzen naar social media

Ik kwam uit bij de website van Flyeralarm en ik zag dat ze ook visitekaartjes drukken. Super handig want ik kom bijna dagelijks in aanraking met potentiële opdrachtgevers en meestal zeg ik, dat ik te bereiken ben via LinkedIn of instagram. Maar eigenlijk is dat alleen effectief als je deze persoon, je meteen laat opzoeken en je een connectie verzoek laat sturen. Als je dit niet doet, zal diegene je na een drukke werkdag niet perse weer gaan lopen zoeken op het internet. Daarom lijkt het me een goed idee om een visitekaartje te laten maken met mijn social media erop. Als een soort van reminder dat ik op deze manier te vinden ben. En het pluspunt is dat ik dan niemand mijn nummer hoef te geven.

Tot slot

Tot slot kan ik wel weer even vooruit met mijn nieuwe acteerworkshops in het verschiet. Daarnaast hebben we natuurlijk nog Sinterklaas en Kerst waar ik me nog eens over moet gaan buigen, dus ik zal eigenlijk druk blijven tot het einde van 2020. Het enige wat ik dit jaar niet meer op mijn takenlijstje heb staan is het plannen van een vakantie. Want guess what? Dit jaar helaas geen familie bezoek aan Tunesië of een lekkere vakantie naar Turkije. Helaas pindakaas, maar het is niet anders.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.