Kinderen

Sterren en planeten fashion

By  | 

Sterren en planeten fashion
Noah is  alweer 6. Eigenlijk zou hij zijn eigen blog moeten hebben, want hij is dol op nieuwe kleren en styling. Vroeger wilde hij altijd veel kleur en vooral veel plaatjes. Als er geen Thomas de trein of Cars op zijn T-shirt stond dan wilde hij het niet aan. Nu hij wat groter wordt liggen we steeds meer op een lijn als het gaat om styling. YESS!! Natuurlijk bepalen we samen hoe hij erbij loopt. Zo is zijn lievelingskleur al een tijdje blauw. Dat komt mooi uit want met blauw kunnen we veel variëren. Er zijn meerdere blauwe kleuren die goed bij elkaar passen. Verder is hij weg van planeten. We hebben zelfs een planeten-behangrand bestel voor in zijn kamer, die licht geeft in het donker.

Noahs behang:

behang sterren en planeten behangrand

We zijn net verhuisd naar een nieuw huis en we hopen zo snel  mogelijk met zijn kamer aan de slag te gaan.De muren zijn mooi  wit.Noah krijgt een halve muur met lichtblauwe sterren en een halve muur met donkerblauwe sterren met als behangrand de planeten. Gekocht bij ABC behang.

Noahs’ Dekbed:

Sterren en planeten fashion

Dit sterren-dekbed krijgt hij nog van Sinterklaas en heeft mijn moeder besteld bij Smulder Textiel

Een van Noah’s favo outfits:
Zijn winterschoenen zijn van Hummel. Ze zijn enorm stevig, zitten lekker warm en kunnen tegen de regen. In combinatie met zijn H&M planeten-joggingpak ziet hij er wat mij betreft stoer en lief uit.

hmprodSterren en planeten fashion

En dan last but not least. De Loopfiets. Noah houdt van crossen eigenlijk al sinds dat hij 2 is. We gaan dan ook wel eens naar een crossveldje op de hoek. Een voordeel van een loopfiets vind ik is dat ze dan al vanaf kleins af aan leren om hun evenwicht goed te houden, waardoor ze ook later makkelijker zonder zijwieltjes kunnen leren fietsen. We gaan ons oriënteren op een echte jongensfiets, want inmiddels is hij echt te groot geworden voor de loopfiets. Zouden ze er een met sterren hebben?

jogens fiets blauw wit

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.