Fashion

Sukhi vloerkleden

By  | 

Sukhi vloerkleden

Wij krijgen binnenkort een nieuw bed en nu ben ik mij een beetje aan het oriënteren op een nieuw bijpassend vloerkleed. Ik wil een beetje meer fashion in de slaapkamer en nu is een stenenkleed helemaal hot. En zo kwam op de site van Sukhi
Ze werken samen met verschillende landen zoals Marokko, Nepal, Turkije en India. Ik word zelf steeds bewuster als het gaat om duurzaamheid. Ik kan niet zeggen dat alles wat ik aanschaf duurzaam en of bewust is, maar ik probeer hier wel steeds meer op te letten. Sukhi is een sociale onderneming en ze proberen een steentje bij te dragen in de maatschappij door ervoor te zorgen dat de arbeid ‘eerlijk’ wordt beloond en dat de maaksters ook genoeg tijd hebben om voor hun kinderen te zorgen. De kleden worden allemaal zorgvuldig, met veel geduld en liefde, met de hand speciaal op maat gemaakt.

stenen kleed nieuw zeeland

Stenen kleed

Keuze
Er is volop keuze. Zo kun je gaan voor fashionable wollen en vilten kleden uit India,  Beni Ouarain kleden uit Marokko, bolletjeskleden uit India en patchwork kleden uit Turkije. Alle kleden worden met de hand gemaakt. Zo zorgen ze ervoor dat de maaksters een eerlijk loon krijgen en goede werkomstandigheden. Doordat deze kleden handgemaakt worden gaan ze een generatie lang mee.

beni ouarain kleden marokko

Handgemaakt vloerkleed Ben Ouarain Marokko

Ontwerpen
Je kunt via de site kiezen uit een bestaand model of een uniek ontwerp. In het geval van een bestaand model kun je de maat kiezen en kun je erbij aangeven of je bijvoorbeeld ook bijpassende onderzetters wilt.  Bij een uniek ontwerp kun je bijvoorbeeld één van de 9 patronen kiezen met daarbij de kleurencombinatie die het beste bij je past. Ook kun je een kleurencombinatie samen stellen zonder patroon. Het is ook mogelijk om één kleur te kiezen. Vervolgens kun je je afmetingen zelf bepalen en de vorm van je toekomstige kleed. 

Levertijd van de Sukhi vloerkleden
De kleden worden handgemaakt dit vergt enorm veel tijd. Het verschilt per kleed hoeveel weken het kost om het kleed te maken. En dan moet het nog verzonden worden naar Nederland.

 

rechthoekig araavvilten blaadjes kleed

Vilten kleed India

Prijzen
Deze shop werkt niet met tussenpersonen, opslagruimtes of winkels. De vakmensen beginnen direct met het kleed nadat je de order hebt geplaatst. Dat scheelt een hoop geld, sterker nog tot wel 60% goedkoper.
Prijzen v.a 130,-

bolletjeskleed

Bolletjeskleed India

Mijn kleed keuze: de Ayaan
stenen kleed

Er was enorm veel keuze. Als ik een vloerkleed voor de huiskamer nodig zou hebben dan had ik waarschijnlijk gekozen voor een kleurig, mozaïek-achtig kleed. Daar het nu om de slaapkamer gaat wil ik graag iets rust-gevends en zo kom ik uit bij de Ayaan. Wij hebben een antraciete boxspring en samen met de lichtgrijze gordijnen is de slaapkamer zen en gemoedelijk. Nu nog dit kleed erbij. En weet je wat zo leuk is? Het ziet eruit alsof het echte stenen zijn, maar de bolletjes zijn superzacht. Fashion zit niet alleen kleding, maar dat kan echt alles zijn. Daarom deel ik van tijd tot tijd ook interieur inspiratie op mijn fashionblog.

 

1 Comment

  1. Nikki -Sukhi.nl

    mei 21, 2016 at 4:22 pm

    Super leuk!! Harstikke bedankt voor je mooie woorden!
    groetjes, Nikki
    http://www.Sukhi.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *