Roddelfabriek

Super Bowl 2016

By  | 

Gisteren was het zover: De Super Bowl 2016. Nu moet ik je eerlijk zeggen, dat ik lekker ben gaan slapen. Vandaag checkte ik  youtube en heb ik de show bekeken. Oke niet de hele show, alleen de optredens. Zo werd de SB geopend met de National Anthem. Deze werd dit jaar gezongen door Lady Gaga. Gaga zag er totaal niet uit als zichzelf. Ja of misschien juist wel. We zijn natuurlijk dit soort stijlen van haar gewend. Maar nu zag ze er op de rode oogschaduw na, er heel normaal eruit.

gaga

 

 

Daarna heb ik even doorgespoeld naar: Coldplay, Bruno Mars en Beyonce. Het begon dus met Coldplay. Het was niet perse saai hoor, maar niet echt een show die ik zou delen met jullie. Hij heeft gewoon opgetreden (gezongen) Maar Beyonce en Bruno zijn natuurlijk echte podiumbeesten, dus vandaar dat Coldplay niet echt goed uit de verf kwam.

 

beyonce beyonce super bowl 2016 bruno mars

Na Coldplay kwam Bruno Mars in beeld, die natuurlijk fantastisch kan performen. Wel staat er overal online dat hij aan het playbacken was. Maar goed ook al was dat zo. Heb je wel eens gezien hoe goed hij kan dansen? Ik kan begrijpen dat je dan niet ook nog erbij kunt zingen…..Het cadeautje komt bij  1.38 minuut, want dan komt Beyonce erbij. Het leuke is dat ze op het eind ook met elkaars nummers meezingen. Er ontstaat een soort van Battle tussen Bruno Mars en Beyonce. Zeker de moeite waard van het kijken naar deze video.

Beyonce verstapte zich hier, maar herpakte zichzelf meteen. Gelukkig stond er geen danseres heel dicht achter haar, anders was het hele rijtje misschien omgedonderd als domino.

Hebben jullie het gezien en heb ik nog wat gemist?

XXX en Einde Gossip

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.