Lifestyle

Telefoon abonnement kind

By  | 

In deze blog wil ik jullie laten weten hoe ik met mijn kids communiceer. We kletsen natuurlijk heel wat af thuis. Maar als ze buiten spelen of bij een oma of vriendje zijn wil ik ze ook kunnen bereiken. En dat doe ik het liefst rechtstreeks met mijn kiddo’s zonder eerst een volwassene te hoeven bellen. Bij deze mijn blog: Telefoon abonnement kind.

Horloge wat kan bellen

Nimra heeft een horloge waarop ik haar kan bellen met een sim only abonnement. Dit horloge heeft nog veel meer functies. Zo kun je op de kaart zien waar ze is en je kunt een ‘fence’ instellen. Als ze dan buiten deze zelf opgezette elektronische muren gaat, dan krijg ik een melding. Ze kan er ook foto’s mee maken en er zitten spelletjes op. Ik gebruik al deze technische snufjes niet echt. De bel-functie daarentegen wordt naar hartenlust gebruikt. Als ze bij een vriendinnetje speelt dan kan ik haar bellen. Ik zeg dan bijvoorbeeld dat ze haar schoenen vast mag aantrekken omdat ik haar zo kom ophalen. Ze kan mij ook bellen om te vragen of ze langer mag blijven of om te vragen of ze nog een extra ijsje mag. Ideaal om even snel te overleggen zonder dat ik dan de ouders van het kind moet bellen waar ze bij speelt. Ik heb gewoon altijd direct contact met haar. Soms ben ik lui en dan bel ik van boven naar beneden als ik haar iets wil zeggen. Erg he?

Telefoon kind

Noah heeft al sinds hij 6 is een eigen mobieltje. Hij krijgt altijd het oude model van een van ons. Noah (nu 9) heeft nu al een tijdje een Samsung Galaxy Note 8. Daar zit zo’n pennetje op waarmee hij kan tekenen op het scherm heel leuk. Hij is echt van het gamen en van het tiktokken. Samen met zijn vriendjes maken ze de leukste filmpjes die hij echt in eigen beheer heeft. Alles doet hij zelf. Ik kijk wel mee of de video’s wel door de beugel kunnen. Sommige liedjes hebben grove teksten die hij niet verstaat dus het kan wel eens zijn dat ik later een filmpje weer offline haal omdat het niet kan.

Telefoon abonnement kind

Sim Only

Beide kids hebben een fijn sim only abonnementje. Noah heeft deze voor zijn mobiele telefoon en Nimra gebruikt de hare voor haar horloge. Noah is natuurlijk al wat groter en hij moet kunnen bellen en vooral gamen! Daarom heeft Noah een unlimited sim only kaartje van 20 euro per maand, Nimra heeft genoeg aan een 1GB kaartje a 6 euro per maand. Het voordeel aan een Tele2 sim only abonnement is dan ook dat het maandelijks opzegbaar is. Maar eerlijk, we gaan niks opzeggen want internet is echt niet weg te denken uit ons huishouden. En echt we lezen ook graag boeken hoor!

Hotspot in de auto

Wij zijn veel op pad altijd. Doordat beide kids vaak shoots doen door het hele land zitten we veel in de auto. Dan is het fijn voor Noah als hij lekker kan gamen. Nimra zit dan op haar ipad en via mijn eigen bundel maak ik dan een hotspot aan voor haar ipad. Op deze manier heeft iedereen internet en betalen we niet de hoofdprijs.

Tot zover deze kids blog over bellen en tot de volgende.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.