Fashion

Be your selfie & Show your style!

By  | 

Wie heeft er nou tegenwoordig geen telefoon zonder voorcamera? Ben jij ook altijd zo iemand die misschien wel duizend foto’s neemt voor ze een beetje een acceptabele selfie gemaakt heeft? Of heb jij ook dat je een leuke foto wilt nemen met je vrienden, maar er moet er altijd 1 de foto nemen en dus staat diegene er niet op? Well…. Samsung solved your problem! telefoon die goede foto’s maakt

Samsung

Samsung heeft een nieuwe lijn smartphones uitgebracht, de A-serie, die heel stijlvol is en ook in verschillende formaten te krijgen is. Wil je een grote of kleine smartphone? Of net iets er tussenin? En wil je zwart, goud of wit? Het kan allemaal!

Maar goed, dat maakt een smartphone nog niet bijzonder. Wij – net zoals onze grote vriendin Kim K – zijn verslaafd aan selfies nemen dus wat wij echt nodig hebben is een GOEDE camera! Daar komt meneer Samsung ons dik in tegemoet!

samsung afbeelding

De voorcamera

De voorcamera is namelijk een 5.0 megapixel camera. Ter vergelijking, de voorcamera bij de iPhone 5 is 1.2 megapixel, en bij de iPhone 6 is dat 1.5 megapixel. Samsung stijgt hier dus sterk bovenuit met een 5.0 megapixel camera! Eindelijk een goede scherpe voorcamera.

Samsung heeft er ook een paar leuke truukjes bij ingebouwd. Zo kan je een foto nemen met je stem of handpalm, en hoef je niet op een knopje te drukken. Ook kan je, indien je met een grote groep bent, makkelijk een group-selfie maken. Samsung heeft hiervoor speciaal de ‘Wide Selfie’ functie ingebouwd waarmee je een panorama-esque selfie kan maken en iedereen er goed opstaat! Hij voegt als het ware drie selfies perfect samen om daar een mooi geheel van te maken.

samsung selfie

Selfie

Wat wij verder toch ook heel tof vinden is dat je ook je eigen geanimeerde GIFs kan maken. Taking the selfie to the next level man! Met de ‘Animated Selfie’ functie maakt je telefoon heel snel 20 foto’s achter elkaar en dan wordt dat in een GIF filmpje gezet. Je kan ook zelf kiezen of je hem snel of langzaam afgespeeld wilt hebben.

A-series

Al met al heeft de Samsung A-series nog veel meer sterke punten, maar ze krijgen van ons een dikke duim omhoog voor het besteden van extra aandacht aan de camera features.

Vraag: is voor jou de camera ook een van DE belangrijkste features van jouw telefoon? Tips nodig voor hoe je de perfecte selfie maakt?

Check Mounira’s blog: hoe maak je een selfie.

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.