Fashion

Terug van weggeweest de heuptas

By  | 

Ik  was laatst aan het shoppen in de stad en wat kwam ik daar  in overvloed tegen? De heuptasjes a.k.a de buideltas. Ik vroeg mijn vriendin Janneke : What’s up met die heuptasjes?

JannekeJanneke: Heuptasjes!?!?!?? Ik hoor het je denken: moet ik daar dan een felgekleurde glanzende legging en beenwarmers bij aan? Net als in de jaren ’90?? Hell no!! We hebben het hier over de überhippe en fabulous accessoire van deze zomer. En nog handig ook, want met een tas (hoe mooi ‘ie ook is) rondzeulen is echt niet altijd handig!We zagen ze de afgelopen jaren tijdens diverse shows van grote namen opduiken. En ook op de catwalk van  de Fashion Week spotten we deze geweldige exemplaren vaak. Het dragen van een heuptas geeft je vrouwelijke, sexy outfit een stoere touch. Je telefoon en lipstick bij de hand en een extra accent op je taille… Zeg nou zelf, handy & trendy.

 

Goed ik ben  me wat meer gaan verdiepen in de heuptas. Het is natuurijk ideaal bij het uitgaan omdat je dan niet constant aan je tasje hoeft te denken. Die zit namelijk vast aan je en niemand die daar makkelijk bij kan behalve jijzelf.

heuptas

Een heuptas hoeft niet duur te zijn. Je hebt ze al voor een paar tientjes en je hebt hele kleine en iet wat grotere. Ik heb deze gespot op bagageonline.nl Ze hebben er ook hele handige pasjes beschermers oftewel de Secrid wallet.

Secrid wallet

Contactloos betalen is de toekomst. Ik loop zo goed als nooit meer met cash in mijn zak. Ik merk dan ook dat ik geen grote portemonnee meer nodig heb en die past ook niet in mijn (toekomstige) heuptas. Een uitvinding is dan ook gewoon een secrid wallet die je pasjes beschermd. Niet fijn namelijk om bijvoorbeeld je ID-kaart te beschadigen door er per ongeluk op te zitten. Op zo’n wallet kan je zitten wat je wilt, maar stuk gaat deze zeker niet, door de aluminium behuizing,

Toch een card-protector waar wel kleingeld in kan? Denk dan eens aan een Mini Wallet, Slim Wallet of Twin Wallet. Eenvoudig gezegd zijn dit Card-protectors met een lederen hoes. Op deze manier bieden ze extra ruimte voor bijvoorbeeld bankbiljetten en/of visitekaartjes.

 

Tot zover deze blog over de heuptas.

 

 

wallet

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.