Lifestyle

Terugblik 2015

By  | 

Terugblik 2015

Jeetje 2016 komt eraan! Man, man wat gaat dat snel allemaal! Vooral sinds ik kids heb lijkt het zelfs nog sneller te gaan. De afgelopen anderhalf jaar lijkt zo voorbij te zijn gegaan. Ja ik reken anderhalf jaar want ik ben natuurlijk 9 maanden zwanger geweest en Nimra is alweer 8 maanden. 9 plus 8= 17 maanden.. Okee slecht reken voorbeeld. Iets minder dan anderhalf jaar dus.

Fort Boyard

Ik heb meegedaan aan Fort Boyard. Echt een fantastische ervaring die ik voor de rest van mijn leven meeneem. Het was gek om mijn zoontje Noah achter  te laten voor werk in het buitenland. Ik miste hem ontzettend. Maar ik genoot wel extra van het uitslapen en even geen verplichtingen. Ik was gewoon weer even Mounira. Na dit avontuur was ik weer helemaal opgeladen.

finale fort boyard

Zwanger

Daarna werd ik zwanger. De baby was absoluut gepland. Ik heb altijd gedroomd van meerdere kids en ja qua werk komt het toch nooit uit dus ja… Ondertussen werd mijn blog booming en had ik er een extra baan bij. Ik was nu ook blogger en moest  elke dag blogs bedenken en posten. Gelukkig besloot ik al snel om de blog dicht bij mezelf te houden, dus alles te delen wat ik mee maakte zowel in mijn leven als dat wat ik online tegenkwam. Dit maakte het bloggen makkelijker en leuker.
Terugblik 2015
Met 3 maanden wilden we graag weten of we een meisje of jongen verwachten en ook hier is een blog van en een filmpje.

Ondertussen werkte ik hard door aan mijn kledinglijn AMSTERDAM HUSTLE. Een Urban street lijn opgedragen aan mijn stad Amsterdam.
Amsterdam Hustle

7 maanden

Met 7 maanden maakte ik bekend dat ik zwanger was. Ik heb het al die tijd voor mezelf gehouden omdat ik altijd erg voorzichtig ben. Je weet maar nooit of er iets mis gaat. Ik maakte het nieuws bekend tijdens Fashionweek.
Terugblik 2015

Met 8 maanden zwangerschap deed ik mee met ShoppingQueens. Een super leuk programma vol fashion/bitchyness en lol.

shopping queens vips

En toen werd het even stil want ik moest wachten op de baby.
mounira mansour zwanger

Waterbevalling

En daar was ze dan na een mooie waterbevalling. Nimra Alyssa we waren instant verliefd op babyboo.
Nimra ALyssa
Werk
En dan nu ben ik mama van Noah (bijna 5 en baby Nimra. Vrouw van. Actrice. Kledinglabel owner, Blogster en O ja ik geef ook nog acteerworkshops. Ik ben een gelukkig mens. Mijn kids zijn gezond. Ik heb een awesome man. Ja echt een huisje boompje beestje. Ik voel me gezegend.persoonlijk-verhaal
editie NL verslaggever
mounira mansour

I Love Holland
Ik ben me er zeer bewust van wat een voorrecht het is om in Nederland te wonen. Een land zonder oorlog, je mag hier zijn wie je wil zijn, doen wat je wilt doen. We hebben hier geen aardbevingen, geen belachelijke temperaturen. EN er is altijd werk als je je best doet.

Depressie
Bij een terugblik hoort ook wat minder leuk nieuws. Ik heb geleerd om mijn eigen slingers op te hangen. Ik kom uit een donkere periode waar ik helemaal uitgekrabbeld ben. Geloof me een paar jaar geleden was ik nog depressief. Ik had mijn leven niet onder controle en verwachtte dat dat uit zichzelf zou veranderen. Maar goed ik heb geleerd van mijn fouten. Heb geleerd om niet op anderen te rekenen en vertrouw niet zo snel meer andere mensen, die mij gouden bergen beloven.

Ik beloof mezelf gouden bergen en dat is waar ik naartoe werk. Zoals de arabier in mij zou zeggen EL HAMDOULEH.

Mounira Mansour

Dankbaar
Ik ben dankbaar voor mijn eigen gezin. Dankbaar dat ik ontzettend close ben met mijn moeder, mijn vader en mijn broertje. Ik ben dankbaar voor mijn schoonfamilie en natuurlijk heb ik de the best friends in the world. Lieve mensen die me steunen en achter me staan en gewoon zeggen waar het op staat. Zo ben ik zelf ook.
Noah Nassenstein
Alex Nassenstein

Nieuw Project
En nu komt er weer een nieuw avontuur op mijn pad. Iets heel leuks wat 100% past bij mijn huidige levensstijl. Wil je weten met wat? KLIK DAN HIER

Dit was mijn terugblik. Liefs van mij aan jullie allemaal/ Want als ik niet zulke leuke en lieve volgers had dan was deze blog er ook niet.

9 Comments

  1. Pingback: Feestjurken met korting - Mounira's Mansion

  2. Pingback: Kijk mee: home make-over - Mounira's Mansion

  3. Pingback: Life Is Beautiful RTL4 - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.