Lifestyle

Toogoodtogo ervaring Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp

By  | 

Ik heb de toogoodtogo app reeds geïnstalleerd en ik ben er zo positief over dat ik heb besloten wat ervaringen met jullie te delen.

Wat is toogoodtogo app?

De Toogoodtogo app is een app die ervoor zorgt dat voedsel niet weggegooid wordt maar tegen een klein bedragje mag worden opgehaald. Ideaal als je net zoals ik tegen voedselverspilling bent. En ik ben echt tegen verspilling he. Als je bij mij thuis als volwassene meer opschept dan dat je lust en je laat het op je bord liggen, kijk ik je zeker weten boos aan! Ik leer mijn kids ook vanaf dag 1 altijd een beetje op te scheppen (ook bij all inclusive buffetten). Zo kan je altijd meer opscheppen, maar niet/nooit te veel. Ik vind niks ergers dan eten weggooien. Daarnaast ben ik ook dol op koopjes… Als je ziet wat er allemaal van Alixpress wordt besteld dan…. euh ja … dan weet je dus hoe gek ik ben op koopjes. Dan nu door met mijn toogoodtogo ervaring…dit heb ik recent gekocht en ik zal blijven updaten.

Wat ik tot nu toe heb gekocht Foto’s
Mijn toogoodtogo ervaring:

De Lekkere Dingen Bakker Badhoevedorp 3,99

hoe werkt toogoodtogo app
Het is dus een app die verspilling van voedsel tegengaat. Ook wel een app waarbij je goedkoop eten kunt kopen voor bijna gratis.

2 x normale croissant
1 x brood
2 x kaasstengels
2 x chocolade croissant
1 x zak bolletjes

Sushi Time Stadshart Amstelveen 5,99 x 2 ( ik had 2 bonnen)

45 x sushi! Goede service en vriendelijke mensen. Dit was de beste tot nu toe!

Ik kan je zeggen het was zo veel. We hebben met 2 personen ervan gegeten, daarna hebben mijn kids en oma de rest nog opgegeten! dus voor 12 euro makkelijk genoeg met 4 personen.

Amsterdam Cupcake Company 4,50

Hier komt morgen een foto!

Hulleman Bakker Nieuw Sloten Amsterdam 3,99

3 x half bruin brood
1 x half krentenbrood
1 x aardbeientaart
1 x zak bolletjes

Tot zover deze Toogoodtogo ervaring. Ik zal deze blog aanvullen als ik weer eens wat heb gekocht of iemand in mijn buurt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.