Lifestyle

Top 3 interieur toevoegingen

By  | 

Top 3 interieur toevoegingen

Laat ik voorop stellen dat er natuurlijk veel meer toevoegingen zijn dan 3 die je aan je interieur kunt toevoegen. Maar in deze specifieke blog wil ik er 3 meenemen. Wellicht schrijf ik er binnenkort nog wat toevoegingen bij of maak ik een nieuwe blog met andere leuke interieur gadgets.

Bank bijzettafeltje

bank bijzettafeltje

Bank bijzettafeltjes zijn natuurlijk super handig. Zeker als je ervoor kiest om geen tafeltje bij je sofa te hebben. Wij hebben er bijvoorbeeld bewust voor gekozen geen huiskamer/bank tafeltje te hebben. Wij vinden dat maar niks met rond-rennende kids. Daarnaast neemt het ook veel ruimte in beslag. Het probleem is echter wel dat je dan dus niet even lekker je beker of laptop ergens op kunt zetten. Dan is zo’n bijzet tafeltje dus wel heel fijn en het staat ook modieus. Aanrader dus als we het hebben over interieur toevoegingen.

Rolgordijnen

rolgordijnen

Mooie duo rolgordijnen mogen natuurlijk ook niet ontbreken aan je interieur. Deze zijn eigenlijk altijd wel stijlvol en misstaan nergens. Duo rolgordijnen, ook wel rol-jaloezieën genoemd, is al jaren een populaire trend binnen de raamdecoratie. Ik vind zelf de rolgordijnen leuk met een transparante tussenlaag. Zo is het niet 1 groot vlak, maar heeft het oog ook wat om naar te kijken. Door middel van de dubbele laag stof kan je spelen met de lichtinval in je kamer.

De wauw factor

Ken je dat? Dat je bij iemand binnen komt en dat ze echt iets orgineels of leuks/aparts in hun woonkamer hebben? Nou dat zou er eigenlijk ook altijd moeten zijn. Een leuk voorbeeld is een ouderwetse telefoon die aan de muur hangt bijvoorbeeld. Of misschieen een flipperkast, een mega gek schilderij of een wereldkaart aan de muur.

interieur toevoegingen
Onze huiskamer heeft ook interieur toevoegingen. Namelijk de bijzondere eettafel en houten decoratie-wand.

Wij hebben zelf dus een houten decoratie wand aan de muur en we hebben een bijzondere eettafel met een stukje sierstijl erin. De bijzondere tafel komt van Zenza home en de houten decoratie wand aan de muur, heb ik handgemaakt uit Tunesië laten overkomen.

Tot slot

Tot zover deze top 3 interieur toevoegingen. Natuurlijk ben ik heel benieuwd naar wat jij een belangrijke toevoeging vindt voor jouw interieur. Of misschien heb je wel iets tofs gezien bij een vriend of vriendin. Alle leuke tips zijn meer dan welkom.

Ik ga genieten van het weekend en ik hoop jij ook natuurlijk. Tot de volgende:)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.