Fashion

Trouwjurk: 5 soorten trouwjurken van simpel naar over the top

By  | 

Wellicht ben je op zoek naar een mooie trouwjurk en kom je op deze blog terecht. Dat komt goed uit want in deze blog wil ik 5 verschillende stijlen trouwjurk bespreken van simpel naar over the top.

Waarom simpel of waarom juist over the top?

Sommige dames willen geen mermaid zijn als ze trouwen, andere dames willen zich op de dag dat ze trouwen juist een echte prinses voelen. Voor een andere dame is dit misschien wel een tweede of derde huwelijk en wil ze best wat wits aan maar verder geen poeha. Alle inspiratie voor deze blog heb ik gehaald van weddingwonderland.nl

Trouwjurk 1: Witte trouwpak

Je kunt bij zo’n pak natuurlijk een stijlvol jasje denken. Maar als dat jasje uitgaat dan zit daar een mooi sexy trouwpak onder. Niemand zal eraan twijfelen of jij de bruid bent. Want als jij een bruid bent die in een broek trouwt dan weten jouw love ones dit wel. Fairy Tales heeft deze 2 beauty’s in hun collectie.

sexy wit trouwpak vrouw

Trouwjurk 2: De witte simpele jurk

Als je simpel wilt trouwen, maar toch wilt shinen is dit een mooie oplossing. Je kunt kiezen voor een lange soepele jurk waar je in kunt bewegen zonder poespas. Of je kunt gaan voor een simpele trouwjurk op kniehoogte. Zo kun je lekker bewegen en heb je het niet heter dan je gasten als je voor een warme trouwbestemming kiest. Deze jurken heb ik gespot bij Fairy Tales

trouwjurk  , witte simpele trouwjurk kniehoogte

Trouwjurk 3: De mooie elegante bruidsjurk

trouwjurk

Dit is persoonlijk meer mijn ding! Even kijken bij Elisabeth Grace jurken. Deze stijlvolle bruidsjurken vol glamour zijn speciaal ontwikkeld voor de bruid van nu. Er is gebruik gemaakt van luxe stoffen, waardoor de bruid zich heel bijzonder en stijlvol zal voelen. Love it!

Trouwjurk 4: De zeemeermin

Ik ben zelf niet zo’n fan van deze jurk. Ik vind het super mooi hoor, maar je moet hier wel een zandloper figuur voor hebben wil het een beetje mooi zitten. Deze jurken heb ik gespot bij Pure. Ook mooi als het een open rug heeft.

Trouwjurk 5: De Prinsessen japon

Tres Chic heeft een heleboel mooie vavavoom jurken. Allen hebben een strak lijfje met steentjes en lopen uit naar een mooie grote volumeuze rok.

trouwjurk

Tot zover deze blog over bruidsmode. Ik heb verder niet zoveel rondom het onderwerp trouwen behalve: Bruiloftsinspiratie en weddingplanner

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.