Lifestyle

Tuinmeubels tijd om te loungen

By  | 

In onze voortuin staat een miezerig bankje naast een mooi bijgehouden tuintje. In de ochtend schijnt de zon (als hij er al is) volop in de voortuin en dan drinken we buiten koffie. Ik wil binnenkort dat bankje vervangen en ben een beetje online gaan snuffelen. Natuurlijk kwam ik weer veel te veel leuke tuinmeubels tegen en Nee die passen niet allemaal in de voortuin. Gelukkig passen ze wel allemaal in deze tuinmeubel inspiratie blog dus als je zelf opzoek bent kijk dan even mee. Om het simpel te houden heb ik alle tuinstoelen van Tuinmeubelen.nl

Mooi en stijlvol

Ik hou heel erg van dit stijltje. Ik ben dol op witte meubels zowel in de tuin als in het huis. Dit kan ook prima op het balkon of op de galerij. Sterker nog ik zou dit alleen aanraden als er een overkapping aanwezig is en als je het af en toe schoonmaakt. Wit wordt natuurlijk gauw vies en dan is het opeens niet zo mooi meer. Leuk bij zo’n sierlijke set is om er nog kussentjes (liefst met kleur) bij te halen.

sierlijke tuinstoelen

Loungen

Wij kopen steeds wat voor het huis en op de planning staat nu even geen loungeset. Maar we hebben wel al gesprekken over onze toekomstige loungeset en die zou er ongeveer zoals deze afbeeldingen uit moeten gaan zien. We willen sowieso geen zwart meer. Onze huidige loungeset is wit met zwarte kussens and guess what? Dat is super heet in de zomer. Omdat zwart natuurlijk sneller heet wordt dus absoluut een NO GO. Beige/grijs of taupe zijn wel weer helemaal oké.

loungeset bruin grijs loungeset taupe grijs

loungebak grijs hoek

Elektrische terras-verwarmer mag niet ontbreken

Ja daar is alles al mee gezegd toch. In Nederland is het vaak pokkeweer en als je toch eenmaal je overkapping en je tuinmeubels hebt kun je er maar beter gewoon ook de terrasverwarmer bijzetten. Wij hebben hem al een jaar of 2 en hij gaat super vaak aan. Als het nou echt heel gezellig is of we hebben bezoek zetten we ook nog de vuurkolf aan. Op het mooie weer allemaal! Mogen we lekker veel buiten (in de tuin) zitten aankomende zomer. Cheers en tot de volgende blog.

elektrische terrasverwarmer

 

1 Comment

  1. Pingback: Zomer make-over met tuinkussens - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.