Fashion

Tumble N Dry

By  | 

Rennen, fietsen, tijgeren, vallen, opstaan en van de glijbaan. Kids zitten werkelijk geen seconde stil. Behalve dat het ons moeders nog weleens tot waanzin drijft, vraagt al dat gekke gedoe nogal wat van hun kleding. Want het mag niet te strak zitten (“Ma-ham ik wil geen jeans, die zit strak om m’n buik!”), het moet wel van een beetje kwaliteit zijn, want anders overleeft het de avonturen van onze wondertjes niet. And last but not least is het natuurlijk zeker niet onbelangrijk dat het er fashionable uitziet!

Check Tumble n Dry  voor al deze leuke outfits

tumble n dry

Beestachtig comfortabel
Stoere dierenprints in vrolijke felle kleuren. Een comfi hoody of stoer t-shirt zijn super makkelijk te combineren met basic items. Het zit lekker en staat ontzettend stoer. Mission completed!

basic kinderen

Fris en fruitig
Kleur is een van de keywords bij het samenstellen van een goede garderobe van je kids. Daar waar volwassenen nog wel eens de neiging hebben om op safe te spelen en te kiezen voor zwart, grijs en nog meer zwart, mag dat voor je kids alleen in de combi met kleur. Veel kleur! Een stoere groene broek met een hip shirt en felgekleurde gympen en je 4-yearold looks stunning!

print

Pretty met print
Printjes doen het altijd goed en maken de outfit van je kleintje extra cute. Want zeg nou zelf; een klein meisje in een jurk vol konijntjes ontlokt toch bij iedereen een ‘oh’ en ‘ah’! En dat stoere jochie met een gave wagen op zijn shirt krijgt van de grootste kerel nog een aai over zijn bol! Don’t worry niks is gek genoeg want kids dragen werkelijk alles met stijl. Zonder enige moeite…!

stoere jongenskleding

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.